Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 20 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 20 січня 2020 року.

Овен
Овнів чекає підйом енергії. День підходить для роботи в кабінеті та копіткої праці в замкнутому просторі. Добре побути на повітрі, зайнятися спортом або розширенням можливостей, здійснити поїздку, спрямувати сили на просування зарубіжного бізнесу чи розвиток контактів з іноземцями. У фінансових справах і в любові не все лежить на поверхні, можливі приховані подвійні ігри та інші слизькі моменти, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям сьогодні варто бути обережними. Партнер здатний виявити підвищений авантюризм і схильність ходити по краю прірви, а супротивник (якщо такий є) почне плести проти вас активні інтриги, майже не приховуючи цього. Якщо ви налаштовані таким чином, можна злегка підіграти чужому ходу — але будьте обережніші, щоб не були порушені ваші почуття або порушені інтереси на майбутнє.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам нелегко змагатися з більш мобільним, хитрим і енергійним супротивником — зате легко співпрацювати з усіма, хто йде на контакт. Це день активного партнерства та взаємонавчання. Навіть ворога можна перетворити на якийсь час у друга і партнера. Добре спілкуватися з учителем, тренером, водієм, перекладачем, гідом. Любовні справи зараз складні, не варто змішувати особисте з роботою і кар'єрою.
Рак
Для Раків сьогодні на першому місці робота, обмін послугами або здоров'я, отримання або надання допомоги. Насичений день, якщо ваша діяльність пов'язана з туризмом, медициною, логістикою, міжнародними проектом. Термінові справи чекають заводчиків і власників домашніх вихованців. У ході спільних справ буде легко здружитися з колегами або підлеглими. Може початися або активізуватися службовий роман.
Лев
Левам варто вибрати активне заняття (або навіть два) — і, по можливості, присвятити їм весь день. Інтерес можуть викликати і креативні, і ділові завдання, важливі лише динаміка та елемент творчості. Вдалий час для тренінгів, налагодження дружніх зв'язків, рухливих ігор, пошуку та просування рішень у бізнесі. Потрібна акуратність в любовно-інтимні моменти: деякі дрібниці зачеплять сильніше, ніж хочеться.
Діва
У Дів сьогодні не раз знайдеться причина для роздратування і суєти. Доведеться пристосовуватися до ситуації. У центр уваги може потрапити термінова сімейна проблема, насущне ділове питання. Привід для тривог і локальних конфліктів може дати побут, машина, вихованець. Не дуже рівний психологічний клімат в коханні та шлюбі. Не найкращий момент для важливої ініціативи, вибору житла, з'ясування відносин.
Терези
Цей день додає Терезам динаміки і мобільності, дозволяє здійснювати активні роз'їзди з конкретною метою або без неї. Активізуються контакти. Багато Терезів будуть потребувати зв'язку з дітьми, друзями, сервісами або коханою людиною. В ході подій висока ймовірність кумедних непорозумінь і дрібних ускладнень. Дискомфорт може створити самопочуття або прихований ланцюжок не врахованих вами обставин.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам небезпечно завищувати свої ділові таланти та загальну успішність. Краще позиціювати себе як здібного учня, а не гуру. Можливий фінансовий збиток. Шкідливо робити ставку на шаблони і проявляти тугодум. У вирішенні бізнес-завдань потрібні гнучкість, винахідливість і готовність до маневру. Ті ж якості, з необхідними поправками, знадобляться вам у творчості, спорті і в особистих відносинах.
Стрілець
Стрільців чекає сплеск енергії і заповзятливості. Тотальний успіх ваших ініціатив під питанням, але ви можете отримати задоволення від окремих удач або від самого процесу. Наприклад, від спілкування, гри, романтики, флірту, можливості нагадати про себе або внести в життя різноманітність. Можливі хвилини нервозності, агресії, блазнівської або зухвалої поведінки. Відповідний день для поїздок, тренувань.
Козоріг
Козорогам сьогодні шкідливо піддаватися імпульсу, але треба кудись подіти спалах ентузіазму або роздратування. Зірки радять вибирати для цієї мети нешкідливі заняття, нічого не роблячи у важливих сферах. Добре відпрацьовувати маневри, шукати інформацію, стежити за подіями в світі. День створює ґрунт для ускладнень і непорозумінь у будь-якій справі. Можливі провокації, загострення недуг.
Водолій
Водоліям день принесе сплеск азарту та ентузіазму. Можливо, вас заразять своєю активністю друзі або ділові партнери, надихне термінова новина або ваша власна свіжа ідея. Заряд рішучості може виявитися неміцним, краще не втрачати час і відразу перейти від слів (роздумів) до дії. Не варто замахуватися на грандіозні звершення, досить встигнути вирішити пару дрібних, але потрібних завдань.
Риби
Рибам сьогодні потрібно бути напоготові. Підступний момент можливий і в справах, і в любові. Краще відкласти починання, проігнорувати на підставі наказу, прохання, провокацію або виклик. Небезпечно змішувати справи й почуття. Якщо піти від вирішення завдання не можна, вас виручить обережність і гнучкість. Важливо без ілюзій оцінити обстановку, зрозуміти ступінь важкості загрози і зманеврувати без шкоди для себе.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.