Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Медики назвали найнебезпечніші продукти для здоров’я



Відомий в професійних колах кардіолог з Єгипту Джамал Шаабан назвав продукти, які викликають хвороби серця і судин, а також є причиною розвитку ракових пухлин.
Медик в першу чергу відзначив небезпеку солодощів у всіх формах. Він пояснив, що цукор в продуктах і випічці викликає не тільки ожиріння, але і сприяє розвитку ракових пухлин. Шаабан вважає, що жирові клітини дуже активні і здатні переносити ракові клітини по судинах в різні органи.
Також цукор, на його думку, небезпечний ще й тим, що сприяє появі бляшок в судинах. Закупорка судин призводить до інфаркту та інсульту.
У зв’язку з цим лікар заявив, що з раціону потрібно виключити всі солодощі, випічку, цукерки, шоколад, різноманітні десерти. У складі цих продуктів є цукор і рафіновані вуглеводи. Також він до небезпечних відніс і такі продукти, як консервовані фрукти, фрукти в сиропі, їжу з низьким вмістом жиру. У цих продукту присутні підсолоджувачі. Не менш небезпечними є покупні соки і газовані напої, що вже є загальновідомим фактом.
Варто зазначити, що медики давно з’ясували небезпеку солодких продуктів і напоїв. З причини того, що люди все частіше страждають від ожиріння, медики рекомендують замінити покупні солодощі на натуральні – свіжі фрукти і ягоди. На їхню думку, це дозволить істотно знизити калорійність раціону і скинути вагу.
Крім цукру існують і інші продукти, які завдають непоправної шкоди здоров’ю. Серед них такі відомі всі супи і бульйони. У них містяться речовини, які можуть порушити роботу людського мозку, підвищити рівень холестерину. В один ряд з цукром поставили і шоколад. Як не дивно, але цей продукт також викликає онкологічні захворювання.
Не обійшлося і без корисних продуктів. Дієтологи вважають, що виноград володіє необхідними характеристиками для того, щоб допомогти людям зберегти молодість, красу і здоров’я. Цей солодкий фрукт містить в собі безліч корисних речовин і вітамінів.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.