Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

2020: знайомитись з нумерологією краще вже зараз, щоб заздалегідь підготуватись до подій

2020: знайомитись з нумерологією  краще вже зараз, щоб заздалегідь підготуватись до подій
Ознайомитися з нумерологією 2020 року краще вже зараз, щоб заздалегідь дізнатися про значущі події та підготуватися до них заздалегідь, інформує Ukr.Media.
Рік Білого Металевого Щура не обіцяє бути спокійним, але і називати його небезпечним навряд чи варто. У 2020 році багато чого буде залежати від вчинків і особистого настрою, а значить, будь-яку небезпеку можна буде якщо не запобігти, то звести ризики до мінімуму. Нумерологічний розрахунок допоможе зрозуміти, наскільки небезпечними або щасливими будуть події нового року.
Щоб зрозуміти, яка цифра буде впливати на нас у наступному році, потрібно скласти всі цифри року: 2020 = 2+0+2+0 = 4. Саме це число буде впливати на всі сфери життя, і його можна зробити талісманом удачі.
Особливості дзеркального 2020 року
Четвірка, під егідою якої буде проходити Новий 2020 рік, буде впливати на всі сфери життя. Це число вказує на стабільність і процвітання, однак досягти їх наскоком буде неможливо. У новому році нумерологи радять частіше звертати увагу на випадкові події, які при детальному розгляді будуть складатися в знаки. Завдяки уважності та інтуїції буде простіше передбачити неприємності й виправити ситуацію до того моменту, коли вона стане критичною.
Дзеркальний рік відноситься до ангельської нумерології, і у 2020 багато подій будуть доленосними. Завдяки цьому новий рік стане вдалим для серйозних і важливих змін, що піднімають на новий щабель розвитку. Впоратися з труднощами під час підйому по сходах успіху допоможуть щирі звернення до Вищих Сил. У 2020 році підтримка особистого янгола-охоронця дасть впевненість у завтрашньому дні. Янгола можна попросити вказати шлях до добробуту та уважно стежити за його знаками, які допоможуть знайти спосіб впоратися з сумнівами й досягти всього, що має значення для кожного з нас.
Дзеркальне число року: вплив на кар'єру і фінанси
Кар'єрне зростання в новому році не можна назвати стрімким. нумерологи звертають увагу на те, що поспіх буде згубним, як і верховенство ілюзій. Дзеркальна дата не терпить обману, і разом з Білим Щуром вплив числа закликає до відповідальності та виважених вчинків. Планомірна і копітка робота крок за кроком наблизить до заповітної мрії.
У плані фінансів рік обіцяє бути стабільним, але також неквапливим. У 2020 найкраще справи будуть йти з вкладами та покупками з прицілом на майбутнє. Примножувати накопичення вийде і завдяки додатковим заробіткам, однак витрачати всі сили не рекомендується. Тим, хто залишить особисте життя без уваги, кидаючи всі сили на роботу, потрібно бути готовими до нерозуміння й конфліктів з близькими. Стосовно ділового середовища величезну роль буде грати інтуїція, завдяки якій вдасться утриматися від необачних вчинків і впоратися з багатьма неприємностями. Довіряти потрібно і своєму досвіду, не зариваючи талант у землю, якщо щось не вдається з першої спроби. Особиста думка важлива, однак вона не повинна ставати приводом для егоїзму і конфліктів у діловому середовищі.

Дзеркальна дата стосовно особистого життя
Четвірка, під егідою якої пройде високосний рік, прекрасна для початку романтичних відносин, де партнери можуть стати ближче один до одного. Відкритість вітається, а значить, починати знайомства потрібно з чесності та без приховування розповідати партнерам про бачення майбутніх відносин.
У сімейних парах під впливом дзеркальної дати відносини будуть нагадувати спокійну гладь озера, і нумерологи не радять порушувати її уявними причіпками й конфліктами на порожньому місці. Сімейні відносини будуть важливі для обох закоханих, адже завдяки підтримці кожен з партнерів зможе досягти успіхів у діловому середовищі. Гармонія і затишок дому допоможуть швидко відновлювати сили та з успіхом рухатися до виконання спільної мрії.
Четвірка відповідає за гармонійні відносини, в яких немає місця різким злетам і падінням, розставанням і недомовкам. Це означає, що з близькими не варто розлучатися на тривалий термін, а відпустки та вихідні краще проводити разом, але не в чотирьох стінах. Подорожі, нові емоції та враження згуртують сімейні пари й зміцнять любов.
Вплив 2020 року на здоров'я і настрій
Дзеркальна дата, яка утворює Четвірку, не вказує на серйозні хвороби та обіцяє спокійний час, однак за здоров'ям потрібно стежити. Зміцненню імунітету у 2020 році важливо приділяти увагу, а також знайти місце в планах і фізичним навантаженням. Чуйність варто проявити у відношенні близьких.
Настрій у 2020 році буде прекрасним, якщо вже з початку року працювати над емоційним фоном і виробляти в собі стійкість. Завдяки цьому вдасться уникнути надуманих переживань, що впливають не тільки на настрій, але і на стан здоров'я.
Підтримувати себе у формі у 2020 році важливо, нумерологи рекомендують змінюватись на краще з перших чисел січня. Чіткий розпорядок дня, своєчасний відпочинок і активність допоможуть триматися на плаву і не втрачати часу на прикрі застуди протягом усього року. ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.