Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 6 — 12 січня

Овен. Не відмовляйтеся від співпраці, вона принесе вигоду. Не виключені приємні фінансові сюрпризи та кар’єрне зростання. Найважливіше зараз уникати метушні, ілюзій та пустих фантазій.

Телець. Період сприятливий для духовних та інтелектуальних занять, відпочинку й подорожей. Гроші більше люблять тих, хто займається незвичними видами діяльності. Успішними будуть справи з іноземцями.

Близнюки. Цього тижня краще не брати відповідальність цілком на себе, розділіть її з іншими. Тобто успішною буде співпраця. Також зараз добре вирішувати юридичні питання.

Рак. Цей період вимагає працелюбності й відповідального ставлення до своїх обов’язків, ваші доходи залежать від професіоналізму й старанності. Варто бути уважнішими до потреб клієнтів. Це стосується і людей творчих професій.

Лев. Для тих, хто займається творчістю, спортивною чи науковою діяльністю, настав час перемог. Добре зараз і подорожувати та розширювати свої горизонти, закохуватися чи зміцнити вже існуючі стосунки.

Діва. Зірки сприяють установленню контактів, як особистих, так і ділових. Робота, пов’язана з продажами, принесе гарний прибуток. Самотнім варто використати цей час для романтичних знайомств. Фільтруйте інформацію!


 
Терези. Рекомендується більше спілкуватися, частіше бувати в поїздках і компаніях. Багато чого вирішуватиметься саме завдяки зв’язкам. У декого загостриться інтуїція. Цінні ідеї можуть прийти в голову спонтанно.

Скорпіон. Увага багатьох представників цього знаку зосередиться на сфері стосунків. Зустрічі з друзями й однодумцями принесуть зараз багато радості. Серед ваших нових товаришів можуть бути творчі люди чи іноземці.

Стрілець. Тиждень кар’єрних устремлінь, активної праці та покращення матеріального стану. Період підходить для активного пошуку нової роботи, організації власної справи. Але не забувайте й про відпочинок.

Козеріг. Енергійний тиждень, він розширить ваші можливості, в тому числі й у фінансовій галузі. Ваші професійні та грошові успіхи залежать від освіченості та готовності постійно підвищувати рівень своїх знань.

Водолій. Період сприятливий для цілеспрямованих людей. Буде можливість продемонструвати професіоналізм та сформувати довірчі стосунки з керівництвом. Сміливо йдіть до своєї мети, співпрацюючи з іншими.

Риби. Гарний період для творчості й подорожей, причому не лише для відпочинку. Відрядження також будуть вдалими. Зараз ви схильні придумувати численні проєкти, тож використовуйте цей потенціал.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.