Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Жіноча шпаргалка: як створити прикореневий об'єм за лічені хвилини

Принаймні зараз у нас є причина, чому волосся виглядає так погано: зима. А це означає шапки і ніякого об'єму у зачіски. Впевнені, ви не самотні в цій проблемі. Але, ми можемо з нею боротися. Хочеш знати, як виправити ситуацію? На все про все тобі знадобиться від п'яти до п'ятнадцяти хвилин
 Як створити об'єм біля коренів якщо у вас є 5 хвилин
Довгий час дівчата, щоб хоч якось реанімувати зачіску після головних уборів, просто збирали хвостик. І так, кінський хвіст зараз на піку популярності, але це не означає, що тобі потрібно ходити з однією і тією ж зачіскою кожен день. Тепер швидким рішенням для додання волоссю об'єму біля коріння є сухий шампунь, текстуризуючий спрей або пудра для укладання. Перший продукт допомагає, якщо волосся трохи засалилось, від чого і "прилипло" до голови, з'їдаючи весь об'єм. Сухий шампунь також краще спрацює на чистому волоссі, якому бракує густоти. Тому, якщо в тебе тонкі пасма, краще використовуй його. Досить розпорошити трохи на корені, гарненько збити локони пальцями і укласти, як побажаєш.

Другий варіант — текстуруючий спрей або пудра відмінно підійде для тих, у кого волосся чисте, але трохи прим'ялося після шапки. Спрей розпилюють на пасма, а пудра наноситься біля коренів. Потім волосся збивається пальцями як і у випадку з сухим шампунем.
Якщо є 10 хвилин
Так, у тебе є трохи більше часу на створення прикореневого об'єму? Тоді ти можеш спробувати кілька варіантів стильних укладок. Звичайно, в топ-листі хвости і пучки, але не прості, а нарочито неакуратні і скуйовджені. для їх створення ти теж можеш нанести на коріння сухий шампунь або текстуруючу пудру на пасма, щоб підняти волосся, а потім просто збери їх між верхівкою і потилицею.
Ще один стильний варіант укладання — мальвіна. Тут можна обійтися і без б'юті-засобів, лише хитрість рук. Відокрем невелику частину волосся на маківці і зроби невисокий начіс. Під цією секцією відокрем ще одне пасмо волосся і знову начеши плоским гребінцем. Повтори за потреби. Потім візьми дві прядки по обидві сторони від обличчя і сколи на маківці. До речі, начіс працює і з хвостом, і пучком, але на мальвіні виглядає ефектніше.
Якщо є 15 хвилин
Коли у тебе є 15 хвилин на збори і ти все ще встигаєш помити голову, зроби це. Потім нанеси на волосся термозахист і мус для надання об'єму. Не варто боятися цих продуктів, вони не засалять волосся, оскільки призначені якраз для зворотного. Коли ти висушиш пасма феном, мус зробить пасма об'ємними і візуально більш густими. Крім того, такі стайлінгові продукти роблять волосся більш піддатливим для укладання.
Щоб надати зачісці об'єму біля коріння, суши волосся, розділивши по секціях. Починай з нижньої, заколовши верхню частину, щоб не заважала. Озбройся щіткою-брашем і направляй насадку фена вгору і в бік від обличчя, як показано у відео нижче.
Після укладання феном переведи його в холодний режим і направ фен на корені, піднімаючи їх гребінцем. Так ти остудиш волосся, що дозволить зберегти об'єм на більш тривалий термін.
Джерело: Ukr.Media





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.