Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 26 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 26 грудня 2019 року.

Овен
Сьогодні на Овнів впливає бос, наставник, батько, інша значуща особа. Якщо ви робите кар'єру або переслідуєте складну мету, готуйтеся до вантажу відповідальності. У відповідь на підтримку в сфері ваших амбіцій, від вас буде потрібне підпорядкування системі і авторитетам, відмова від незалежності. Якщо ви честолюбні і практичні, то самі пожертвуєте свободою, вибравши гроші, статус або інші потрібні вам перспективи, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні зірки радять Тельцям триматися свого вчителя або заступника: саме він стане гарантом подальшого життєвого успіху. Добре, якщо він буде партнером і другом. Будь-який поворот подій стане для вас в цю добу доленосним і потенційно вдалим. Важливий момент, якщо у ваших планах емігрувати, зробити кар'єру закордоном, стати вчителем, юристом, мандрівником, політиком.
Близнюки
Для Близнюків день може ознаменуватися стресом, але цілком позитивним. Якщо ви були передбачливі і на даний момент ваші справи в порядку, фатальні події вас швидше порадують. Ви зможете отримати прибуток з труднощів, отримати непростий спадок або заслужену компенсацію. Якщо ви не розбираєтеся в практичній стороні справи, вам корисно знайти помічника або зразок правильної поведінки.
Рак
Сьогодні фатальний поворот подій підкреслить те, що більшості Ракам було зрозуміло заздалегідь. Наприклад, очевидну перевагу партнера і складність його натури, або наявність сильного опонента. Важлива для вас людина переживе кризу або прийме рішення, вам же залишиться відреагувати. Зірки підказують, що саме зараз ви можете зробити правильний хід і надовго зробити впливову особу своїм другом.
Лев
Левам краще проявити мудрість і смиренно прийняти хід подій. Сьогодні вони вимушені, але очікувані, особливо, у сфері роботи, кар'єри, лікування. Підвищення по службі обернеться зайвим навантаженням, а звільнення може звільнити час для поправки здоров'я. Може пережити кризу або постати в новій якості значуща для вас людина: колега, друг, лікар, підлеглий. Потребує уваги домашній вихованець.


Діва
Для Дів ключовий момент цього дня може бути пов'язаний з дітьми, особистим життям, планами на відпочинок. А також з професійною діяльністю або зі старовинним захопленням, в якому Діви давно стали відмінними фахівцями. Криза, пережита в цю добу, буде непростою, але в кінцевому рахунку вигідною. Вона дасть додаткові ключі до успіху особисто вам або комусь з важливих для вас, близьких і улюблених людей.
Терези
День відзначений для Терезів доленосним етапом в їх приватному житті, близьких відносинах, статусі чи кар'єрі. Можливе розширення території, довгоочікуване планове оновлення, укорінення в системі, поповнення в сімействі, вступ у права спадщини, переїзд. Визначиться головний персонаж у вашому будинку або проекті. Позитивні події будуть пов'язані з відповідальністю або необоротною вимушеною жертвою.
Скорпіон
Скорпіонам день допоможе визначити розстановку сил в своєму оточенні. Легко зрозуміти, хто з колег, родичів, сусідів, далеких і близьких друзів набрав авторитет, а хто втрачає вплив. З впливовою персоною важливо дружити. Якщо вам потрібне поле для дій, є шанс самому зайняти "порожній трон" або потіснити того, хто «носить корону». Ця роль пов'язана з відповідальністю, але вона вам по силах.
Стрілець
Сьогодні зірки вкажуть Стрільцям ключові пріоритети і цінності, в тому числі, матеріальні. Можливий вимушений відповідальний крок: купівля, продаж, позика, вкладення. Будь-який вибір стане доленосним, надовго визначить ваш бюджет, податковий режим та фінансову стратегію. Настав час підвищити свою компетентність в економічних питаннях, подумати про надійного помічника або надійну схему довгострокових інвестицій.
Козоріг
Сьогодні боги удачі вимагають від Козорогів жертви на свій вівтар, а натомість обіцяють швидку славу. День підсилить вашу харизму, збагатить потрібними фарбами ваш імідж і вкаже шлях до особистого успіху. Швидше за все, ви вже на ньому, але вам бракує моральної підтримки: впливового союзника, повноважень або миті везіння. Не варто боятися вимушеного вибору: навіть промахнувшись у дрібницях, ви не прогадаєте в головному.
Водолій
Події дня можуть здатися Водоліям фатальними, і почасти так воно і є. Можливо, вас закликали до відповіді, змушують спокутувати провину на самоті і обмеженнях. На щастя, в запропонованому долею сценарії є не тільки обмеження, але і неоціненні блага. У найближчий рік у вас з'явиться реальний шанс вирости духовно, «скинути баласт», розплатитися з матеріальними та моральними боргами, зміцнити тили.
Риби
Сьогодні доля підтвердить Рибам їх непогані перспективи в професійному співтоваристві (особливо, у сфері фрілансу), а також вкаже на одну з важливих фігур в їх близькому майбутньому. Можливо, це буде ваш колишній наставник або колега. Неважливо, звідки він, важливіше його досвід і співзвучність його переконань з вашими. Навіть якщо ви честолюбні і прагнете зробити власну кар'єру, вам не завадить надійний друг. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.