Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 25 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 25 грудня 2019 року.

Овен
Сьогодні Овни подолають сумніви і дрібні перешкоди на своєму шляху. Проясняться або забудуться непорозуміння зі зв'язком. День вдалий для підведення підсумків, особливо, якщо підходить до кінця важливий вояж, навчальний процес, розмова, дослідження. Може знадобитися підтримка контакту з далекими краями, спілкування з іноземцями, іногородніми, попутниками. Не завадить знання чужої мови або послуга перекладача, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні зірки радять Тельцям активно вбирати інформацію і свіжі враження, але не поспішати з висновками, не поспішати висловлювати свою думку, озвучувати прохання чи пропозиції. Це важливо удвічі при спілкуванні іноземною мовою. Все, що ви скажете під впливом обстановки, здасться вам геніальним, але вже завтра ви знайдете у своїй промові помилки, а в поведінці прикрі стратегічні прорахунки.
Близнюки
Близнюкам не варто відкладати розмову, урок, виступ. Це насичений день для консультантів, перекладачів, лекторів, коментаторів, репетиторів. Важливо говорити мовою, зрозумілою для співрозмовника або аудиторії, і іноді вміти поглянути на тему їх очима. При слабкій позиції краще знайти представника своїх інтересів, інакше доведеться «злитися з фоном» або відмовитися від своєї думки на користь чужої.
Рак
Сьогодні для Раків представляє інтерес спілкування з товаришами по службі, помічниками, представниками сервісів, іноземцями. Велика тяга до наукових і навколонаукових джерел знань. Предметом бесід і досліджень можуть стати тонкощі обслуговування, теми, пов'язані з дієтами, медикаментами, з додатковими або щадними методами лікування (фізіотерапією, натуропатією). Можлива розмова з лікарем-ветеринаром.
Лев
Сьогодні ніщо не заважає Левам віддатися захопленню, особливо, інтелектуальному або пов'язаному з спілкуванням. День щедрий на ідеї, вдалий для фрілансерів, які реалізують себе в якості письменників, перекладачів, репетиторів, менеджерів по контенту. Штатна діяльність буде цікавішою, якщо пов'язана з навчанням, креативом, подорожами, влаштуванням свят, з науковим, культурним або духовним просвітництвом.


Діва
Дівам не варто пропускати вдалий день для сімейного «круглого столу». Також, сьогодні є умови для будь-яких інших нарад, що зачіпають ваші приватні інтереси, починаючи з житлових і побутових, і закінчуючи духовними. День підходить для участі в науковій конференції, зборах акціонерів або сусідів, зустрічі земляків, емігрантів, репатріантів, одновірців. Далеко від дому важливо тримати зв'язок з близькими.
Терези
Терезам варто активніше користуватися можливістю спілкування і «наведення мостів». Комунікації, запропоновані сьогодні як природна опція, завтра можуть стати недоступними або небажаними. День дозволяє вам задовольнити цікавість або науковий інтерес, отримати відомості в обхід офіційних каналів. Не варто тягнути з листом, зустріччю, поїздкою, пошуком, відповіддю на питання, з'ясуванням подробиць.
Скорпіон
Скорпіонам варто витратити цей день на уточнення інформації, що стосується фінансів та інвестицій. Це зробить більш вдалими дрібні покупки і взаєморозрахунки, а у великих проектах вбереже від хибного кроку, заснованого на ілюзіях або довірливості. Може стати в нагоді знання мов. Якщо не залишилося питань і сумнівів, добре купувати засоби зв'язку і мікро-гаджети, аксесуари для навчання і подорожей.
Стрілець
Стрільців день нагородить товариськістю, цікавістю, красномовством. Можлива надмірна балакучість, схильність «заповнювати собою ефір», говорити за свого учня, дитину, партнера чи опонента. Але не варто ховати свій літературний або ораторський дар. Це хороша доба для консультування, переговорів, навчання, комунікацій, для коментаторської, журналістської та перекладацької діяльності.
Козоріг
Сьогодні Козороги будуть зацікавлені якоюсь дискусією або новиною, але можуть не показувати свого інтересу явно і вивчати тему потай. Наприклад, анонімно відвідувати конференції, чати і форуми. В діалог чи листування вас можуть втягнути проти волі, у незручний вам момент. Дрібні нездужання чекають в поїздках. Не варто озвучувати в цей день свою думку, виступати з заявою, претензією або проханням.
Водолій
Цей день Водолії можуть цілком присвятити спілкуванню з друзями. Якщо планується колективний новорічний захід, не варто відкладати формування відповідної команди та обговорювання програми. Це вдала доба для корпоративів, конференцій, екскурсій, для проведення опитувань, збору відсутніх відомостей, обміну новинами, для розсилки повідомлень, привітань, запрошень чи написання тексту для них.
Риби
В цей день Рибам корисно пропускати всю інформацію крізь критичний фільтр. Варто зробити це не тільки заради відсіювання неправдивих відомостей, але і для відводу спокус, піддаватися яким не у ваших інтересах. Ви станете вразливі, якщо якась новина або чуже слово зачеплять вашу «больову точку», особливо, якщо ви надто сугестивні. Сьогодні не рекомендуються важливі зустрічі, починання і переговори. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.