Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Новий рік Пацюка 2020: як зустріти свято

Новий рік Щура, як провести це свято
Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, Depositphotos

Як вже відомо за східним календарем, наступний рік, буде роком Білого Сталевого Щура. Скоро всі зберуться за святковим столом і будуть відзначати Новий 2020 рік, тому варто знати про те, як і де краще всього його відзначати. Рік Білого Сталевого Щура буде вдалий для початку нової справи і будь-якого роду бізнесу.

Таким чином рекомендуємо, для того, щоб в новий зодіакальний цикл увійти без зайвого вантажу, кожній людині варто до кінця 2019 року розрахуватися за боргами і вирішити питання по всім тривалим конфліктам. У цю святкову ніч не рекомендується нікому надягати одяг з принтами тварин, далі про всі тонкощі свята ви зможете дізнатися в цій статті.
Рік Білого Металевого Щура, pidkazka
Рік Білого Металевого Щура, pidkazkaРік Білого Сталевого Щура

Рік Білого Сталевого Щура, що про нього треба знатиЯк же правильно зустріти Новий 2020 рік, так як він за календарем буде мати за покровителя Білого Металевого Щура. Варто знати, що стихією майбутнього року є метал і білий колір. Як відомо китайська астрологія грунтується на п'яти елементах (стихіях), в них входять: вогонь, дерево, вода, земля і метал. Кожна з цих стихій відповідає за свій ряд має характеристик.
Щодо білого кольору можна сказати, що він є символом щирості і благих намірів. Правитель наступного року Біла Щур буде допомагати тим, хто домагається своїх цілей чесним шляхом і з повагою ставиться до всіх людей.

На сході Щура прийнято вважати символом достатку і фінансового добробуту. Саме тому 2020 рік найбільш вдалий для того, щоб почати свою нову справу або просунутися в бізнесі по кар'єрних сходах. Але в цей же час варто не забувати, що невиправданий ризик господиня року не любить, так що по настанню нового року краще намагатися діяти розмірено і обдумувати кожен свій крок.
Щур відкриє новий дванадцятирічний цикл, і для того, щоб кожна людина змогла увійти в нього без будь-якого вантажу, а саме розрахуватися з усіма наявними боргами і вирішити нарешті то проблеми і конфлікти.
Звичайно ж є люди, що лякає, що 2020 рік високосним, і з цієї причини вони чекають він нього багато різних бід, катастроф і нестабільного життя. Але є і ті, хто розуміють, що майбутній високосний рік - це чудовий час для того, щоб вийти заміж, а також для поповнення в родині. Як стверджують астрологи в 2020 році має помітно скоротиться кількість катастроф і воєн, так само що більшість виниклих конфліктів можна буде вирішити дипломатичним шляхом.
Варто нагадати, що так само стихія року - метал, зробить людей непохитними, жорсткими і навіть трохи замкнутими, це відчує кожен житель світу як в дружніх відносинах, так і в роботі.

Що потрібно знати про Новий рік 2020, new-year-party
Що потрібно знати про Новий рік 2020, new-year-partyЩо потрібно знати про Новий рік 2020

Рекомендації - як зустріти рік ЩураСама по собі щур - це сімейне тварина, таким чином астрологи рекомендують відзначати настання 2020 року в колі близьких друзів і родичів. Протягом всього 2020 року в родині не буде сміття і непорозуміння, для цього достатньо гарненько прибрати будинок. Так само рекомендується позбутися від усіх непотрібних речей, які просто лежать роками без діла і лише захаращують простір, часто люди зберігають одяг, яку не носять роками, або ту яка вже давно вийшла з моди, хто - то використовує надщерблений посуд або навіть поламані меблі.
На рахунок рекомендацій по підбору наряду на новий рік варто повідомити, що щур любить світлі і блискучі тони. Таким чином для наряду рекомендується вибрати білий, бежевий, кремовий і інші подібні кольори, а образ доповнити блискучими прикрасами.
Не варто використовувати в своєму святковому вбранні різні принти тварин і зображення представників сімейства котячих, ялинку не рекомендується прикрашати фігурками і зображеннями котів, тирів, леопардів, щоб не злякати майбутній символ року і не відвести від себе і своєї сім'ї удачу.

Над новорічним меню доведеться потрудитися, так як воно повинно бути дуже різноманітним, на стіл можна поставити: всілякі салати, сирні та ковбасні нарізки, гарячі і холодні закуски, а також м'ясні страви. Єдиним забороною на новорічному столі є наявність міцних алкогольних напоїв, краще віддати перевагу шампанському, легким винам або різноманітним коктейлів.
Не важливо як у вас вийде зустріти майбутній 2020 рік Білого Сталевого Щура удвох з коханою дівчиною, або зі своїм чоловіком, може вирішите посидіти вдома за святковим столом з усією родиною і дітьми, або в дружному колективі з найближчими друзями, або вагітною подругою, головне не забувати, що в цю ніч не можна нудьгувати і потрібно обов'язково добре і насичено відпочити, так як після знову почнуться робочі дні і буде зовсім не до відпочинку.
Як зустріти рік Щура, slovofraza
Як зустріти рік Щура, slovofrazaЯк зустріти рік Щура

Для любителів цікаво і оригінально відпочивати на свята, можна знайти поради в інтернеті, цікаві конкурси не дозволять нудьгувати жодної компанії в цю святкову ніч. Галасливою компанією святкувати в приватному будинку набагато цікавіше ніж в квартирі, так як можна підключити всіх своїх гостей і незвично привітати всіх сусідів і людей, які ходять на вулиці.

Навіть якщо ви вирішите святкувати цей день з коханою людиною або зі своєю дитиною, це можна зробити недорого, креативно і запам'ятовують, досить підключити фантазію і взяти деякі ідеї з інтернету, і здійснити все для оригінального святкування.
Прикмети року Білого Сталевого Щура
Звичайно ж у кожного свята є чимала кількість прийме, ось і Новий рік не виняток. Нижче пропонуємо дізнатися докладніше про деяких існуючих прикмети цього свята.
Популярні прикмети:
  • Придбати нову річ перед Новим роком - до багатства і процвітання;
  • У чий келих буде вильоту остання крапля шампанського, того чекає поліпшення фінансового стану в майбутньому році;
  • Якщо в новорічну ніч перед відзначенням приходячи року Щура, в родині хтось - то розіб'є вазу або келих, то його чекає неймовірне щастя в новому році;
  • Ще одна новорічна прикмета стверджує, що якщо людина буде зустрічати цей Новий рік в теплій компанії, то його спілкування з людьми буде приємним протягом усього майбутнього року.
Одному Зустрічати майбутній рік не рекомендується, постарайтеся влаштувати гуляння хоча б маленькою компанією, так новорічна ніч пройде весело і запам'ятається веселим і гучним застіллям, дзвінким сміхом всіх людей з ким ви вирішите його зустріти.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.