Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

9 проривних технологій 2019 року: повний список

Ці технології перевернули світ в 2019 році
SpaceX
9 проривних технологій, зробили вчені та інженери в 2019 році. Пройшли ті дні, коли камені перетворювалися на списи. З появою нових технологій ми навчилися розробляти інструменти, які не тільки роблять життя швидше і легше з кожним днем, але і покращують майбутнє людства в цілому.Сьогоднішній список заснований на огляді технологій Массачусетського технологічного інституту, в якому представлені прогнози Білла Гейтса для 9 головних проривних винаходів, які потраплять у заголовки новин в 2019 році.Топ 9 проривних технологій:1. Кишковий зонд в таблетці. Ці проглатываемые пристрої можуть виявляти і запобігати потенційно захворювання, які викликають недоїдання і затримку росту у мільйонів дітей у всьому світі.


Зонд в таблетці, USA today
2. Персональні вакцини проти раку. Персоналізовані протиракові вакцини, націлені тільки на ракові клітини і залишають здорові клітки в спокої, можуть допомогти забезпечити швидке одужання і знизити ризик для пацієнтів.

3. М'ясні гамбургери без м'яса. Харчові продукти рослинного і лабораторної основі допоможуть уникнути масового вбивства тварин.
Бургер без м'яса, independent

4. голосові помічники AI. У помічників з ІІ в майбутньому буде ще більше розмов, схожих на людські, які зможуть залучити  клієнтів. 

5. Санітарія без каналізації. Неправильно дреновані стічні води призводять до смерті кожного дев'ятого дитини. Санітарія, яка не вимагає каналізації, не тільки запобіжить вплив хвороб, але і допоможе перетворити відходи у корисні продукти, такі як добрива.

6. ЕКГ на вашому зап'ясті. ЕКГ на зап'ясті допоможе знизити ризик серцево-судинних захворювань шляхом моніторингу змін та моделей в повсякденному житті.

7. Спритність роботів. Досягнення в галузі робототехніки дозволять роботам виконувати величезну кількість різноманітних завдань, таких як допомога хворому близькій людині в ліжку, прання або будівництво будинків.

Atlas от Boston Dynamics
Atlas от Boston Dynamics

8. Уловлювач вуглекислого газу. Уловлювачі вуглекислого газу відфільтровують CO₂ з повітря і використовують його для інших цілей. До них відносяться створення синтетичного палива, CO₂ для безалкогольних напоїв і вирощування рослин в теплицях.

9. Нова хвиля атомної енергетики. Традиційні ядерні реактори виробляють ~ 1000 мегават (МВт), в той час як нові міні-реактори будуть виробляти десятки мегават - роблячи їх більш безпечними, більш стабільними і більш фінансово життєздатними для потенційних користувачів.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.