Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 23 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 23 грудня 2019 року.

Овен
Сьогодні Овнам краще доробляти найскладніші і необхідні справи. Якщо їх немає, потрібно хоч якесь навантаження і зайнятість — інакше з'явиться гостре бажання штучно збурити атмосферу або відправитися на пошук непотрібних пригод. До нових проектів краще не приступати. До ночі зросте товариськість, більше не захочеться думати про труднощі, вас може відвідати романтичний передсвятковий настрій, інформує Ukr.Media.
Телець
В цей день Тельцям доведеться орієнтуватися на обстановку. Аж до вечора вона може залишатися умовно-нейтральною або приховано недружньою. Небажано провокувати когось на агресію, особливо, на початку дня. В значущих відносинах має сенс підтримувати статус-кво і обачно обходити потенційні гострі кути. До ночі вас і оточуючих «відпустить», атмосфера стане більш невимушеною.
Близнюки
В ранкові і денні години зірки радять Близнюкам проявити старанність у рутинних і неприємних роботах, послідовно доводячи їх до логічного кінця. Це дозволить скинути перед наступаючими канікулами вантаж турбот, або хоча б звести їх до мінімуму. З наближенням ночі зросте ваша і чужа комунікабельність, пожвавиться листування або флірт, може прийти оригінальне привітання або запрошення.
Рак
Основну частину дня Раки можуть спокійно займатися обраною справою. Це може бути спільна діяльність або ваша праця заради спільної мети. Вдалий час для планових тренувань і занять «чорновою» стороною творчості. Інтенсивні навантаження рекомендуються в ранковий час, вони також обіцяють і найвищі результати. Перед сном добре переключити увагу і в чомусь поєднати корисне з приємним.
Лев
Сьогодні Левам важливо подбати не тільки про свою душевну рівновагу і безпечний життєвий простір, але і про мир у домі, сім'ї, робочій групі. Якщо обстановка напружена, краще відволіктися і сконцентруватись на корисній задачі, наприклад, на прибиранні. В кінці дня ситуація зміниться в приємну сторону. Вас може чекати оригінальний подарунок, романтичне привітання, запрошення, сюрприз від дітей.


Діва
Для Дів день сприятливий, але настрій аж до вечора може бути поганим, особливо, якщо вас щось дратує. Добре зайнятися нейтральною діяльністю, в яку і піде надлишок негативних переживань. Увечері нагадає про себе більше світла і святкова сторона життя. Може прийти вісточка з дому або від далеких родичів. Можливо, ви теж захочете відвідати або привітати близьких.
Терези
Терезам доведеться провести основну частину цього дня в турботах, які не можна скасувати. Швидше за все, вони будуть пов'язані з не найбільш романтичними сторонами життя — наприклад, веденням бізнесу, податковими розрахунками, господарською діяльністю, виконанням боргу, закупівлею необхідного. Променем світла стануть вечірні тенденції, які запрошують вас до менш формального спілкування, до оновлень, любові або творчості.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам варто витягти максимум користі зі своєї працездатності. Якщо сил мало, виручить надійний алгоритм дій. Найбільшу віддачу обіцяє ранок, справи підуть за заданим сценарієм і розрахунковий результат не змусить себе чекати. Це найкращий час для ділових турбот і для інтенсивних планових тренувань, що включають статичні навантаження. Вечір обіцяє новини і приємні дрібні придбання.
Стрілець
Стрільцям зірки радять аж до вечора зберігати свої маневри в таємниці. До загального режиму інкогніто або секретності окремих операцій змусить обстановка. Якщо у вас не виявиться термінових справ, краще використовувати денні години для усамітнення і регенерації сил. Пізній вечір «дасть вам слово», пожвавить інформаційне поле навколо вас, подарує свіжі варіанти ідей або кілька несподіваних приємних хвилин.
Козоріг
Поки не настав вечір, ніщо не заважає Козорогам йти вибраним курсом. Багато Козорогів і їх команда випробовують на собі дію позитивної інерції: при наявності досвіду і плану, вона допоможе їм просуватися вперед навіть в найбільш складному занятті. В кінці дня доведеться перервати справи, оскільки нагадає про себе навколишній світ і пов'язаний з ним інформаційний фон. Можливі приємні новини і сюрпризи здалеку.
Водолій
Водоліям до вечора доведеться бути насторожі. Обачності зажадає службова обстановка, діловий фон або сімейна справа. Важливо пам'ятати, що гра йде за чужими правилами, і не залишати без необхідності безпечну нішу. Знадобиться витримка або мовчання. Інша картина складеться до ночі: ви зможете невимушено з кимось поговорити, висловити симпатію, поділитися новинами, обговорити плани на свято.
Риби
До настання вечора життя не побалує різноманітністю Риб, зате ситуація залишиться стабільною. Це вдалий час для ретельного завершення справ або додаткової адаптації до складної обстановки. Якщо вас дратує відсутність динаміки або засмучує інформаційний вакуум, вам варто дочекатися вечора: до кінця дня в посиленому потоці новин та ідей неодмінно знайдеться щось цікаве і для вас. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.