Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Який символ Нового 2020 року і як його святкувати

Як зустрічати Новий 2020 рік.

Всі, хто любить Новий рік знають, що в підготовці до цього свята немає другорядних моментів. Важливе тут все: і страви, і їхня подача, урочистий одяг, прикраса будинку і, звичайно ж, відмінний настрій, інформує Ukr.Media.
Зимове свято
Під час підготовки до найочікуванішого зимового свята всі намагаються для початку з'ясувати, яку тварину будуть вшановувати всі наступні 365 днів. Ця традиція, яка прийшла із Сходу, вже кілька десятків років успішно існує в багатьох країнах.
Символ 2020 року — Білий Металевий Щур. Шустра, часто нехитра, але дуже розумна тварина.
Де зустрічати?
Оскільки щури — тварини, що живуть зграями, то і свято рекомендовано зустрічати в колі близьких або друзів. Прекрасно, якщо це буде велика, весела компанія.
Проте ніхто не заважає вам затишно усамітнитися у власній «нірці», і провести ніч у спокійній атмосфері.

Щури регулярно проводять час на вулиці, тому після домашніх посиденьок не зайвим буде вийти прогулятися, помилуватися салютами, поводити хороводи біля головної ялинки та зустрітися з Дідом Морозом.
Прикраса
Пацюку подобаються холодні відтінки, тому для декору ялинки та будинку варто вибирати білий і сірий колір. Також вітається срібний.
Якщо таке поєднання здасться вам занадто нудним, можна розбавити його фіолетовим, блакитним або бірюзовим.


Білі банти, намисто, срібна мішура і штучний сніг — простий спосіб перетворити свій будинок, і догодити господарю року.
Столове наряддя і посуд з мельхіору і срібла, свічники та кільця для серветок, що мають металічний блиск, також будуть до речі.
Якщо за китайським гороскопом ви народилися в рік Щура, не забудьте поставити фігурку свого символу в північній частині будинку. Вона стане не тільки окрасою, а й обіцяє налагодити всі аспекти життя.
Частування
Східні астрологи стверджують, що на столі повинні стояти страви, які припадуть до смаку Металевому Щуру. Тварина невибаглива до їжі, тому можна обійтися без дорогих делікатесів і екзотики.
Натомість варто приділити увагу декору страв. Наприклад, зробити фігурки з продуктів, тематичні малюнки на салатах, оригінально викласти нарізку.

Азіати вважають обов'язковим в цей Новий рік наявність на столі страв із круп. Це може бути плов, салат із кус-кусом, гречаники.
Не забудьте також про закуски з сиром. На десерт підійде випічка з сиром і горіхами, а також фрукти (особливо яблука і апельсини).
Порадують господаря року і гриби. А ось чого не варто ставити на стіл, так це сир із різким запахом, капусту і міцний алкоголь. Останній можна використовувати як основу для коктейлів.
Одяг
Святкувати Новий рік багато хто полюбляє в новому вбранні. Ідеальні кольори для нього — сірий, білий, молочний і темні відтінки.
Скромність і лаконічність — ще одне правило вибору святкового образу.

Якщо хочеться виглядати стильно і гарно, зупиніть свій вибір на сукні з тканини з металічним блиском. Безпрограшний варіант — одяг, декорований паєтками.
Тим, хто не любить світлі тони, варто придивитися до актуального пурпурового і фіолетового.
Єдине, чого варто уникати, — котячого принту. Адже ви пам'ятаєте, що коти — головні вороги щурів.
Що стосується подарунків, то найбільш оригінальним стане смачний сир. Також підійде і все, що покликане поліпшити побут. Наприклад, робот-пилосос, крісло-мішок, валіза.
Головне для Металевого Щура — внутрішній спокій і рівновага. Тому якщо поводитися мудро, а рішення приймати виважено, то і рік пройде позитивно. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.