Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Магнітні бурі у січні 2020: прогноз на місяць

Магнітні бурі у січні 2020: прогноз на місяць
Коли в січні 2020 року очікуються магнітні бурі і сплески сонячної активності, якою буде геомагнітна ситуація на головні свята – Новий рік 2020, Різдво Христове, Водохреща, а також в інші дні січня? Читайте прогноз геомагнітних коливань на січень.

Знаючи цю інформацію, метеозалежні люди зможуть вчасно відреагувати і захиститися від негативного впливу сонця на організм, а також будуть заздалегідь готові до можливого погіршення самопочуття під час геомагнітних збурень.

Прогноз магнітних бур на січень 2020 року
Отже, в січні продовжується тенденція грудня, і місяць порадує нас приємним спокоєм геомагнітної ситуації. Сонце потривожить нас лише кількома слабкими магнітними сплесками протягом місяця. В середині січня хвиля геомагнітних коливань розтягнеться на кілька днів, але їхня сила буде невеликою.

Незначні магнітні коливання можливі у першій і другій декаді січня – 5, 9, 10, а також з 14 по 17 числа.

Серйозні магнітні бурі в січні 2020 не прогнозуються.

Однак майте на увазі, що геомагнітна обстановка може бути мінливою, а тому стежте за прогнозом магнітних бур, який ми періодично оновлюємо.

Як захиститися від впливу магнітних бур

У період магнітних бур навіть у здорових людей може розболітися голова, з'явитися втома і нездужання, а також погіршитися настрій без видимої причини. А ось люди, залежні від перепадів космічної погоди, чіткіше відчувають на собі навіть незначні сплески сонячної активності.

У особливо чутливих людей під час магнітних бур організм реагує гостріше: порушується робота серцево-судинної системи, загострюються хронічні захворювання, може підвищуватися артеріальний тиск і рівень адреналіну в крові, з'являються занепокоєння і страхи.

Щоб уникнути негативного впливу сонця в період магнітних бур, медики рекомендують не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також дотримуватися правильного раціону харчування і водного режиму. Також під час магнітної бурі обмежте далекі переміщення і поїздки і обов'язково тримайте під рукою необхідні ліки.

Джерело ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.