Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 18 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 18 грудня 2019 року.

Овен
Сьогодні успіхи Овнів залежать від працездатності, майстерності, старанності, від злагодженої роботи підлеглих або рівня сервісу. Не варто витрачати час на зайві розмови. Краще в точності слідувати графіку, наказу, інструкції, навчального або тренувального плану, лікарській рекомендації. При відсутності зовнішніх рамок, досить слідувати здоровому глузду, у всьому проявляти вимогливість, акуратність, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні Тельцям не варто звертати увагу на сторонні поради, навіть авторитетні: справи і без них йдуть рівно. Не варто відволікатися і на захоплюючі побічні дослідження. Зірки підказують, що в деяких поточних справах підтискає час і було б непогано довести до кінця проекти, що знаходяться в кроці від завершення. Корисно закріпити зайняті позиції в особистому житті, творчості, вихованні дітей.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам важливо налаштуватися на роботу, цінувати час, раціонально використовувати енергію і речі, акуратніше поводитися з інструментами. Не варто витрачати час на пусту цікавість, а сили на зайві дискусії. Можливо, весь день пройде вдома, в офісі, в установі, майстерні або іншому спеціалізованому приміщенні, на виробництві. Небажано призначати на цей день побачення і переговори.
Рак
Сьогодні Ракам не доведеться знову винаходити велосипед або з нуля будувати плани, справи підуть передбачувано. Не варто турбуватися і за їх результат, наприклад, за результат клопоту або підсумок поїздки. Все піде по накатаній колії, і практичний ефект від тієї чи іншого дії вас цілком влаштує. Якщо у вас були якісь сумніви, протягом дня вони благополучно вирішаться, або ви втратите інтерес до теми.
Лев
Сьогодні завдання Левів — підтримувати порядок у службових справах, домашніх і фінансових. Реальний успіх багато в чому залежить від того, наскільки грамотно організовані справи. Наприклад, чи ведеться бухгалтерський облік, чи укомплектований штат співробітників, чи є під рукою набір необхідних інструментів, чи здійснюється контроль за якістю і безпекою. Добре купувати ліки, інструменти та обладнання.
Діва
Сьогодні Дівам легко виявити такі якості, як відповідальність і організованість. Багатьом Дівам знадобляться їх «класичні» риси: раціоналізм, прагматизм, вимогливість. Це відмінний день для демонстрації вашої професійної майстерності. Але і до інших ви можете пред'явити аналогічні вимоги — наприклад, опинитеся жорстким вихователем, безкомпромісним замовником або принциповим партнером.
Терези
День допоможе Терезам вибрати потрібний щодо ситуації спосіб життя, навіть якщо він не дуже вписується в їхні звички. Наприклад, за потреби ви зможете зосередитися на відокремленій скрупульозній роботі, всупереч своїй природній рухливості і товариськості. Відповідна доба для чистки речей, прибирання приміщень, виконання фонової і чорнової роботи. Ефективні комплексні інтенсивні лікувальні процедури.
Скорпіон
Для Скорпіонів це стабільний і цілком вдалий день. Новий прорив малоймовірний, зате ви можете максимально «викластися» вже в заданому напрямку. Ваша впевненість у собі або своїх помічниках буде обґрунтована. Якщо на початок дня ви знаходилися в відстаючих, у вас залишається шанс зосередитися і в останній момент зрівняти рахунок. У вашому розпорядженні будуть помічники, а під рукою потрібні інструменти.
Стрілець
Сьогодні зірки радять Стрільцям не проявляти самодіяльність (вона ж самовпевненість) і діяти за заданим алгоритмом. Презирство до норм і стандартів у цей день рівносильно для вас від виконання обов'язку, зате дисциплінованість позитивно позначиться на вашій кар'єрі і зміцнить фінансову базу. Залишатися в рамках і ретельно дотримуватися інструкцій особливо важливо, якщо ви — ланка системи.
Козоріг
Сьогодні Козорогам легко підтримати свою репутацію відданих справі професіоналів. У своїй сфері ви зараз заслужений авторитет, можете зробити крок до кар'єри вчителя, керівника. Мало хто знає, скільки вами вкладено сил, але ви навряд чи будете розкривати свої секрети. Ваші труди не пропадуть марно. Завершиться успіхом тестування, дослідження, подорож. Посилиться ваша впевненість у зробленому виборі.
Водолій
Сьогодні Водоліям корисно привести справи в порядок. Це особливо важливо, якщо ви пройшли через критичний етап, коли було не до зовнішньої естетики. Не виключено, що на здійснення даної операції піде цілий день, зате після її закінчення ви зітхнете з полегшенням. Одночасно, зірки радять запам'ятати отриманий досвід або десь його зафіксувати: можливо, це ваша страховка або основа майбутнього зростання.
Риби
Сьогодні зірки радять Рибам твердіше окреслити межі своєї взаємодії з людьми. Не варто робити винятків ні для кого, якщо тільки це не випадковий і непотрібний вам персонаж. Чим довше ви плануєте з кимось вести справи, тим важливіше утримати безпечну дистанцію: за потреби, стати друзями ви ще встигнете. Щоб не відштовхнути від себе людини, все ж виявляйте симпатію, але на відстані.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.