Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Три цікавих страви, які можна приготувати на Новий рік Щура 2020

Три складових святкового меню, які точно сподобаються покровителю 2020 року.

Святковий стіл — це не тільки оксраса будинку, але і спосіб задобрити господаря Нового 2020 року. Залучити удачу в наступному році Білого Металевого Щура можна за допомогою трьох смачних страв, інформує Ukr.Media.
Потішити близьких і друзів, запрошених на свято, мріє багато господинь, адже новорічна ніч — особливий час, коли дива трапляються, а бажання збуваються. Експерти пропонують приготувати кілька страв, які точно не залишать байдужими гостей, а також привернуть увагу Білого Пацюка.
Вибір продуктів на новорічний стіл різноманітний. Тим не менш є три складових святкового меню, які точно сподобаються покровителю 2020 року: м'ясо, особливо нежирного сорту, крупа, овочі. Будь-яку страву можна прикрасити фігурками білого пацюка, зробивши їх, наприклад, з вареного рису. Така прикраса буде доречною для тих, хто хоче привернути щастя і процвітання в новому році.
Салат на новорічний стіл

Традиційні салати будуть практично в кожному будинку, проте одноманітність може втомити, тому варто звернути увагу на нові оригінальні рецепти.
Склад:
  • куряча грудка;
  • чорнослив;
  • сир;
  • червона салатна цибуля;
  • варені яйця;
  • волоські горіхи;
  • свіжі огірки;
  • майонез;
  • сіль;
  • свіжий кріп;
  • журавлина.
Кількість інгредієнтів господині зможуть визначити самостійно, залежно від кількості запрошених гостей.
Приготування:
Спочатку треба зварити куряче м'ясо до готовності, а для того, щоб воно не стало сухим, варити потрібно недовго. Великі шматки філе найкраще покласти в киплячу підсолену воду з улюбленими спеціями, дочекатися, поки вода знову закипить, вимкнути плиту, накрити каструлю кришкою і почекати 20 хвилин.
Курячі або перепелині яйця відварити круто, остудити в холодній воді, почистити.
Цибулю і м'ясо нарізати невеликими кубиками, огірки і чорнослив — смужками середньої довжини. Сир твердих сортів натерти на дрібній тертці.
Шари салату:
  • м'ясо;
  • цибуля;
  • чорнослив;
  • огірки;
  • яйця;
  • сир;
  • подрібнені горіхи.
Зверху салат прикрасити зеленню кропу і ягодами журавлини. Майонез або інший соус додати за смаком. Після приготування салат прибрати в холодильник на півгодини, щоб він настоявся і просочився соусом.
Гаряча страва на Новий рік 2020


Красива і смачна основна страва потішить оригінальною подачею і прикрасить будь-яке новорічне свято.
Склад:
  • свинина — 400 грамів;
  • куряче філе — половина грудки;
  • морква — 1;
  • цибуля ріпчаста — 1;
  • сир твердих сортів — близько 7 грамів;
  • печериці — 7 середніх грибів;
  • часник — 2-3 зубки;
  • лимонний сік;
  • пір'я зеленої цибулі;
  • кріп;
  • соєвий соус;
  • гірчиця;
  • рослинна олія;
  • улюблені спеції для м'яса (можна використовувати орегано, базилік, суміш перців);
  • сіль;
  • майонез.
Приготування:
Промите і обсушене м'ясо свинини нарізати на кілька стейків, відбити молотком з обох сторін, натерти сумішшю спецій і солі. Куряче м'ясо нарізати на невеликі смужки, скласти в миску, посолити, додати спеції.
Обидва види м'яса маринують так: в окремій ємності змішати кілька столових ложок соєвого соусу, по чайній ложці гірчиці і лимонного соку, 2 столові ложки рослинної олії, перемішати. М'ясо на півгодини залишити в маринаді.

Цибулю нарізати кубиками, моркву потерти на середній тертці, дрібно порубати часник.
Від грибів відокремити ніжки, дрібно порізати, з'єднати з овочами на розігрітій сковороді і підсмажити на невеликій кількості рослинної олії. Капелюшки грибів відварити в підсоленій киплячій воді приблизно 3 хвилини, охолодити і дати стекти зайвій воді.
Сир натерти на дрібній тертці, додати до нього подрібнену зелень і трохи часнику, нафарширувати сумішшю капелюшки печериць.
Овальну жаростійку миску застелити фольгою так, щоб її краї вільно звисали, помістити в неї свинячі стейки. Краї м'яса також повинні звисати з країв миски. Всередину покласти кілька ложок пасерованих овочів, потім грибні капелюшки, після цього — куряче м'ясо. Завершальним шаром будуть пасеровані овочі. Все це накривається свинячим м'ясом.
М'ясо накривається фольгою, а потім відправляється в розігріту до 180 С духовку на 40 хвилин. Після цього фольгу знімають і відправляють м'ясо підрум'яниться в вимкнену духовку на 15 хвилин. Після того, як м'ясо трохи охолоне, прикрасити на свій розсуд.
Десерт на Новий рік Щура

На новорічному столі не обійтися без десерту, і у 2020 році можна побалувати близьких печивом, що тане в роті.
Склад:
  • вершкове масло — 35-40 грам;
  • молоко — 40 мл;
  • цукор — 50 грамів;
  • борошно — 75-80 грам залежно від того, скільки вбере в себе тісто;
  • картопляний крохмаль — 70-75 грам;
  • ванілін — за смаком;
  • розпушувач тіста — половина чайної ложки;
  • яєчні білки — 5;
  • цукрова пудра — приблизно 80 грамів;
  • маршмелоу за кількістю отриманого печива;
  • харчові барвники.
Приготування:
Борошно, розпушувач, крохмаль дбайливо перемішати в окремій ємності.
Розтоплене заздалегідь вершкове масло з'єднати з цукром, ваніліном і перемішати до розчинення цукру, щоб вийшла кремоподібна структура. В отриману суміш додати половину борошна з розпушувачем і крохмалем, перемішати, влити молоко, знову перемішати і додати борошно.
Замісити тісто, надати йому форму кулі, розкачати між листами пергаменту або пекарським папером до товщини 0,5 см. Круглими формами зробити заготовки печива і на пергаменті відправити в духовку (180 С) на 10-12 хвилин. Готове печиво виходить світлим. Його виймають і дають охолонути.
Опісля приступають до приготування глазурі. Для цього яєчні білки і цукрову пудру збивають до одержання білосніжної маси. На печиво викладають отриману глазур приблизно по чайній ложці і ставлять на кожне по маршмелоу. Як тільки глазур висохне, зефіри розписують харчовими барвниками, перетворюючи їх в маленьких сніговиків.
У новорічну ніч не тільки оригінальні страви, але і ретельно підібрані костюми допоможуть привернути увагу Білого Пацюка. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.