Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

4 кімнатні рослини, які принесуть яскравість в ваше життя

Ці кімнатні рослини розмалюють ваші сірі будні.

Зараз так багато кімнатних рослин! Аж очі розбігаються! А з приходом зими хочеться чогось красивого, яскравого, щоб розмалювати сірі будні. Ось 4 рослини, які прикрасять ваше життя і піднімуть настрій, інформує Ukr.Media.
ГіпоестаЦе рослина приваблює своїм плямистим різнокольоровим листям. Якщо освітлення гарне, то його забарвлення буде яскравим і з червоним, і рожевим відтінком, у темряві листя стане повністю зеленим. Тому якщо хочете, щоб ваш новий друг був завжди красивим і яскравим, ставте його завжди в добре освітленому місці.

Маранта
Ще один красень з кольоровими жилками або плямами на листі, причому його забарвлення може бути різним — від рожевого і червоного до білого. До речі, маранта ще називають "молитовна рослина", бо листя цієї рослини володіють ще однією здатністю змінювати свій напрям. Тобто, коли гарне освітлення, воно розкрито горизонтально, а коли є нестача освітлення — піднімаються догори і складаються разом.



Колеус
Тут варто згадати і легендарну декоративну крапивку з її сліпучо-яскравим листям. Така рослина точно буде помітним декором у вашому житлі. До речі, забарвлень колеуса багато: жовто-зелені, прикрашені червоними прожилками, яскраво-червоні, з салатовим обрамленням, з фіолетовими жилками, з пурпурово-білими плямами і, нарешті, криваво-золоті і навіть помаранчеві.

Кротон
Ця квітка добре переносить напівтемряву, але ось її листя набуває найбільш яскравого кольору при хорошому освітленні. На сонці листя кротона переливається золотими, помаранчевими і навіть рожевими відтінками. Намагайтеся доглядати за рослиною. Промивайте листя, щоб підтримувати його блискучий, яскравий вигляд.
 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.