Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 04 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 04 грудня 2019 року.

Овен
Овнам сьогодні показана робота з елементами секретності, під прикриттям, «за лаштунками». День сприяє таємній зустрічі, приватному листуванню, допомагає у вивченні документів, розвідці, дослідженні, прихованих маневрах, загострює нюх на небезпеку. Також, схиляє до сентиментальності і чуттєвості, обіцяє загадкові сни, інтригуючі новини. Виконувати нудні рутинні справи допоможе фонова музика, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні Тельцям не варто експериментувати, наприклад, міняти маршрут або порядок зустрічі. Аж до ночі можна довіряти долі, обставинам, друзям і партнерам, слідувати своїм правилам або ідеалам, спокійно продовжувати співпрацю, навчання, екскурсію чи інше заняття в рамках наміченого плану. Відповідний момент для наради з групою довірених осіб, для офіційного, але таємного візиту.
Близнюки
День дозволить Близнюкам заглибитися в роботу з інформацією. Професіоналізм або звичка допоможуть робити багато «на автоматі», але щось зачепить емоційно. Відповідний момент для роботи з медичними та податковими документами, розрахунками, рецептами, інструкціями, нарад на делікатні теми, приватної розмови з начальником, підлеглим, лікарем, представником будь-якої інстанції або сервісу.
Рак
Сьогодні Раки тягнуться до ідеалів або до знань. День допомагає налагодити зв'язок, в тому числі, дистанційний контакт і спілкування з іноземцями. Можливі надихаючі новини, підтвердження припущень документами і фактами. У найбільш складних моментах допоможе розібратися інтуїція. Непоганий день для початку романа, подорожі, дослідження, публікації та рецензування матеріалів, кар'єри вчителя, журналіста.
Лев
Левам варто приділити увагу секретності і безпеці. Небажано посвячувати в свої справи і особисте життя випадкових людей. Ділитися сокровенним і робити зізнання слід з обережністю: швидше за все, це зайве. День підходить для візиту в банк, закриту організацію, податкову інспекцію, створює атмосферу для приватних нарад. Корисно мати канал достовірної інформації, потрібний пакет документів.


Діва
Дівам не варто пропускати відповідний момент для переговорів. День дозволяє висловити головне і вчасно зупинитися на критичній межі. Дасть ефект консультація, офіційний візит, довірча бесіда, партнерський або подружній діалог. Високі шанси на вдалий результат співбесіди, перевірки, екзамену. Можлива серйозна розмова між закоханими. Вдалий момент для важливої розмови з дітьми.
Терези
Терезам зірки підказують, що рутинні проблеми сьогодні вирішуються шляхом довірчої розмови. Якщо вас щось бентежить, найпростіший вихід — поговорити з потрібними людьми. Наприклад, з лікарем, колегою, підлеглим, домашнім персоналом. Також, сьогодні виправданий підвищений інтерес до корисної інформації: рецептів, довідників, мануалів, літератури про ліки, хімікатів, інструментів, вихованців.
Скорпіон
Цей день дозволяє Скорпіонам застосувати свої літературні здібності, задіяти талант дослідника, консультанта, аналітика. Вашим судженням не буде рівних, завдяки точності і проникливості. Ви легко знайдете спільну мову з будь-яким кореспондентом або аудиторією, особливо, в письмовому форматі. У той же час, вам буде нескладно впоратися з більш нудною роботою, наприклад, правкою тексту.
Стрілець
Стрільці сьогодні потребують домашньої обстановки, притулку або розуміння, близького спілкування. День підходить для таємного листування, розмови з домочадцями або довіреною особою. Бажані надійні співрозмовники і захищені канали зв'язку. Ваші особисті позиції може послабити невпевненість у собі, давній самообман або недозволений конфлікт в сім'ї. До емоцій не завадить додати вагомі аргументи, гарантії, докази.
Козоріг
Сьогодні Козороги ефективно працюють з інформацією, текстами і документами, а будь-яке спілкування вміло направляють в потрібне їм русло. Їх розрахунок доповнений інтуїцією і готовністю підлаштуватися до обстановки. Початкову жорсткість їх позиції пом'якшить чарівність. День підходить для цільових візитів та поїздок. Можлива важлива звістка, цікава пропозиція або зустріч, пряме або непряме підтвердження вашої правоти.
Водолій
Сьогодні зірки радять Водоліям як можна скрупульозніше вести справи, в тому числі, фінансові. Угоди рекомендується оформляти за всіма правилами, з належними підписами, печатками та гарантіями. Вирушаючи на шопінг, варто заздалегідь озброїтися планом дій і списком покупок. У будь-якому виборі не завадить прискіпливість, системність, дослідження на предмет прихованих недоліків або недооцінених бонусів.
Риби
Сьогодні зірки готові порадувати Риб гарною новиною чи приємною зустріччю. Отримані відомості дадуть надію, заспокоять чи надихнуть. Можлива звістка здалеку, визнання, комплімент, підтвердження припущення. Ваша проникливість доповниться тверезим розрахунком, контролем, слідуванням правильних зразків. Дасть ефект задумана розмова, літературна діяльність, консультування, інформаційний пошук.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.