Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 21 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 21 листопада 2019 року.

Овен
Сьогодні в потоці завдань Овнам краще вибрати ті, що доставляють їм задоволення, і служать джерелом натхнення і морального задоволення. Наприклад, якщо ви майстер своєї справи, вам буде приємно дивитися на плід вашої праці, ви будете впевненіше дивитися в майбутнє і отримаєте більш широкий вибір шляхів для кар'єрного зростання. Фінальна хвилююча фаза може намітитися в великому проекті, службовому романі, інформує Ukr.Media.
Телець
Сьогодні вдале завершення обов'язкової частини справ надихне Тельців на додатковий подвиг, але перевиконання плану — на особистий розсуд. Зате за поточними турботами вам точно не варто упускати можливість переговорів. Настав час остаточних узгоджень, уточнення деталей. Можна не боятися, що партнер або контрагент різко змінить точку зору, наприклад, відкличе вигідну вам пропозицію.
Близнюки
Близнюків зірки вітають з переломним моментом у якійсь довгій, нудній, але необхідній історії. День може виявитися стомлюючим і пролетіти в клопотах, у вас навряд чи буде час на пасивність або потурання своїм звичкам — зате у ваших справах все виразніше почне простежуватися поступальна динаміка. Не варто призначати на сьогодні свято або повний відпочинок, важливий виступ чи побачення.
Рак
Ракам день подарує додаткову хвилю екзотичних вражень і позитивну побічну мотивацію. Боязкі Раки підбадьоряться. Може з'явитися надія на корисний бонус, на допомогу, поблажливість, пільгу, вдале лікування. Під впливом спокійної передбачуваної обстановки, реалізованого розрахунку або обнадійливих тенденцій на майбутнє ви можете зважитися на невелику авантюру або взяти на себе зайві клопоти.
Лев
Сьогодні у Львів посилюється спокуса додаткових витрат. Ви можете захотіти порадувати королівським подарунком себе, дітей, кохану людину, зробити наостанок красивий, але витратний жест. Зірки радять спочатку оцінити свої резерви і зрозуміти, який масштаб атаки здатний витримати ваш бюджет. І що б ви не вирішили, вам все ж краще почати день з комплексу критично необхідних планових витрат.


Діва
День додасть Дівам впевненості, що позначиться на цілому ряді дрібниць. Вас не підведе чуття, ви частіше будете діяти «на автоматі» і вдало їхати «на автопілоті». Джерелом помилок стануть знайомі спокуси, яким вам особливо захочеться піддатися на прощання. Це може бути любов, романтика, чарівність чужої культури, сентиментальність, прихильність до будинку, об'єкту або місця, духовна ілюзія.
Терези
День спокушає Терезів зробити щось таємно від інших або... від самих себе. Можливе бажання себе потішити, дати волю почуттям, порушити дієту, фінансовий ліміт або інше обмеження. Принцип «не можна, але якщо дуже хочеться, то можна» не небезпечний, якщо не шкодить вашому здоров'ю. Але варто пам'ятати, що він один навряд чи допоможе вам перехитрити долю в глобальному питанні, наприклад, утримати блага.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам зрадить їх безпомилковий інстинкт, і те ж саме може статися з тими, хто їм допомагає. Піддатися спокусі може ваш старий друг або асистент. Зросте ризик перебільшити вигоди майбутніх планів, роздути бюджет, розтратити ресурси по дрібницях. Джерелом спокуси можуть стати не тільки матеріальні блага, але і духовні зваблювання, нездійснені мрії, завищені претензії, ілюзії любові.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям не варто відмахуватися від натяків долі. Можливі неприємні відчуття при порушенні правил, законів, норм, лімітів, дієти. Поганий жарт зіграє самозакоханість, схильність покладатися на удачу, звичка отримувати щось обманом або даром. Важливо переконатися, що ваш авторитет не роздутий і ви маєте право на одержувані блага, інакше незабаром карета перетвориться на гарбуз або золото на черепки.
Козоріг
Сьогодні Козороги на вірному шляху, їх єдиним вразливим місцем загрожує стати зростаюча захопленість. Вас може підвести ідеалізм, романтизм, таємна закоханість, зайва віра або наївна надія в якомусь питанні. Щоб звернути ці умовні недоліки у свої реальні гідності, зірки радять уникати сліпої віри в диво і продовжувати скрупульозно перевіряти кожен крок з суворою дійсністю.
Водолій
Сьогодні у Водоліїв є спокуса довіритися другу або долі, прийняти допомогу або піти на авантюру, але зірки не радять цього робити, якщо серйозний момент. В цю добу благо може стати злом, вам можуть запропонувати «пряник» замість «батога». Підозрілі великі удачі, дорогі подарунки. Не варто приймати надмірно щедрі дари і компенсації, робити внески й інвестиції, якщо в них немає необхідності.
Риби
В цю добу Рибам важливо не піддатися своєму ідеалізму і чужим маніпуляціям, на нього розрахованих. Сьогодні легко завищити очікування, спертися на далекі ідеали. Бажано уникати виходу за рамки протоколу і правил у сфері моралі, духу, культурної приналежності, професійної етики. Не зашкодить помірність в питаннях фінансування. Надійно вбереже від проблем принцип «краще — ворог хорошого».




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.