Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 20 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 20 листопада 2019 року.

Овен
Сьогодні Овнам важливо детально вникнути в поставлене завдання, при цьому утримати в голові головну мету, не відступити від правил, плану. Холоднокровним маніпуляціям допоможе як натренованість, так і дисципліна, акуратність, техніка безпеки. Добре приступати до шліфування дрібниць, ювелірної обробки продукту або послуги. Відповідний момент для планових оновлень, перевірок, вимірювань, профілактики загроз, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям зірки радять використовувати цей день для початку або продовження співпраці. При цьому немає великих відмінностей між офіційним договором і неформальним: важливіше, щоб кожна сторона знала свою справу до дрібниць і акуратно виконувала свою частину зобов'язань. Батьки-Тельці зможуть на перших порах допомогти дітям в якомусь практичному завданні, виступивши для них у ролі тренерів або асистентів.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам зірки радять зосередитися на роботі, лікуванні хвороб або усунені неполадок. Темою дня можуть стати домашні і службові клопоти, технічні або медичні деталі. Якщо щось не виходило, саме час приступити до справи знову, повторити спробу з іншим помічником або новим інструментом, при цьому поки не варто радикально міняти генеральний план і систему безпеки.
Рак
Ракам варто запланувати на сьогодні поїздку або діловий контакт із метою отримання корисних послуг або відновлення плідної співпраці. Не підведе і випадковий шанс, наприклад, спонтанна прогулянка: під час неї зустрінеться потрібна людина, може допомогти друг, колега або родич. Добре приступати до серії тренувань, згадувати хобі або навик, пов'язані із спортом, водінням, ручною працею.
Лев
Сьогодні Левам потрібно перелаштуватися на рутинний робочий лад, більш детально окинути поглядом фронт робіт у будинку або офісі. Може знадобитися повторна розмова, генеральне прибирання, облік документів і речей, інспекція ресурсів, ремонт, профілактика. Корисно скласти кошторис або список покупок, оцінити бюджет і резервний фонд, уточнити джерела доходу, прикинути витрати на сервіс або штат помічників.


Діва
Сьогодні Дівам доведеться виконувати завдання виходячи як із обов'язку, так із власних потреб: звичок, самопочуття. Завдання виявиться не занадто складним, якщо уникати авантюр і дотримуватися знайомого плану. День підходить для поновлення шляхів, контактів, засобів зв'язку і переміщення. При цьому вам може виявитися вигідніше ретроспективні зміни, наприклад, подорож за старим маршрутом або на старому авто.
Терези
Сьогодні зірки радять Терезам зосередитися на рутині або на прихованій стороні справ. Підійде режим роботи на самоті, в домашньому офісі, на закритій території. Варто приділити увагу здоров'ю, особливо, профілактиці хронічних хвороб, відвідати поліклініку або аптеку. Порядок у побуті бажано наводити з прицілом на майбутнє. Час озирнутися і подумати, від яких дрібниць і мотлоху час позбутися.
Скорпіон
Скорпіони можуть використовувати цей день для обачного першого ходу. Не варто відкладати, оскільки одним із завдань зараз є виконання власних обіцянок. На щастя, сьогодні вам не обов'язково все робити особисто і скрізь встигати, частину другорядних функцій може взяти на себе ваш товариш або помічник. Якщо є проблеми із здоров'ям, не зашкодить лікувальний режим або підстрахування від лікаря.
Стрілець
Стрільцям час задуматися про більш обережну тактику. Вона потрібна не тільки в найближчі дні, але і на весь наступний перехідний період. Зірки радять перемикатися на інший режим поступово, взявши за основу принцип «сім разів відміряй, один відріж». На щастя, сьогодні самі обставини допомагають діяти дисципліновано, обачно і планомірно, важливо лише змусити себе прийняти цей темп.
Козоріг
Сьогодні Козероги у своїй стихії і тому досягнуть успіху. Ви правильно розумієте, що вам час приступати до здійснення планів і пускати в хід свій багаторічний досвід. Не біда, якщо перші перемоги будуть скромними: ви знаєте куди і навіщо рухаєтеся, а набір хорошого темпу — питання часу. Навіть якщо ви не вільні у виборі або робите перші кроки, у вас є хороший гід, алгоритм, керівництво, стимул чи захист.
Водолій
Сьогодні зірки настійно рекомендують Водоліям направити увагу на прибирання, розчищення, підготовку, сканування, комплекс лікувальних або ремонтно-профілактичних заходів. Не буде зайвим прискіпливість, розбірливість, скрупульозність. Навіть якщо вам здається, що все в ідеальному порядку, не зашкодить перестраховка. Прийнявши всі доступні вам заходи безпеки, ви відчуєте себе набагато впевненіше.
Риби
Сьогодні Риби можуть розраховувати на порядність партнерів і контрагентів. Більшість із них будуть цілком надійні, або знадобиться діяти за законом у запропонованих обставинах. Важливо не втрачати пильність, дотримуватися протоколу: варто піддатися емоціям або проявити довірливість, і ви станете вразливі. День хороший для офіційних візитів і переговорів, уточнення угоди або контракту.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.