Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чого категорично не можна їсти водієві перед поїздкою після застілля

П'ять продуктів, що підсилюють запах перегару з похмілля.

Прийнявши напередодні ввечері зайву порцію алкоголю, з ранку багато водіїв, замість того, щоб зовсім відмовитися від поїздки за кермом, намагаються приглушити запах спиртного з допомогою певних продуктів. Часто вони навіть не підозрюють, що роблять тільки гірше, інформує Ukr.Media.
Які ж продукти посилять запах перегару?
Найголовніше, щоб у людини вистачило розуму не похмелитися. А крім того, в такому стані категорично не можна приймати будь-які та особливо седативні препарати. Що стосується продуктів, то багато хто впевнені — чим більше поїсти, тим менше буде перегар. Але все питання в тому — про які конкретно продукти йде мова. Адже багато з них навпаки посилюють алкогольний запах.
Квас
Якщо у когось в результаті похмільного синдрому до знемоги пересохло в горлі, і він вирішив вгамувати спрагу квасом — це далеко не найкраще рішення. Знаменитий напій являє собою продукт бродіння, і від нього у будь-якому випадку залишається підозрілий запах. А вже якщо чоловік напився квасу, то разом з перегаром погіршиться загальний стан здоров'я, і не виключено, що до нього повернеться легкі веселощі.


Кефір
Ще один продукт бродіння, який підсилить «винний дух» — кефір. Як і багато інших кисломолочних виробів, цей напій містить зовсім невелику дозу алкоголю. Але, повірте, цього вистачить, щоб спровокувати відчутне амбре з рота. Так що акуратніше з кисляком, кумисом і йогуртом, виготовленим на основі біфідобактерій.
Фрукти
Деякі фрукти, особливо багаті різними органічними кислотами, і їх прийом також може викликати специфічний запах з рота, який нагадує перегар. Наприклад, яблука, виноград, апельсини, ягоди. Попри те, що для багатьох фрукти входять у звичний здоровий сніданок, після рясних узливань напередодні вранці від них краще утриматися.
Розсоли
Можливо, розсіл вранці злегка відтягує похмільні дурощі, але запашок від органічних консервантів залишається вельми характерний, і вже в поєднанні з «винним духом» ефект буде відповідним. Також не варто зловживати перед поїздкою і солоними та маринованими огірками, помідорами, патисонами, черемшею, квашеною капустою та іншими закусками подібного роду.
Часник
Різкий запах часнику з рота сам по собі викликає в навколишніх неприязні, причому його легко переплутати з перегаром. Неважко здогадатися, що буде, якщо ще і з похмілля пожувати зубчик — інший. Для доблесних поліцейських це буде справжнім сюрпризом, який важко не помітити. Так що в таких випадках не варто смакувати не тільки часником в чистому вигляді, але і ті страви, де він присутній як приправа. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.