Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 19 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 19 листопада 2019 року.

Овен
Овнам пора перейти до складної фази, наприклад, фіналу ризикованої гри, для чого потрібна фізична і психічна енергія. Сміливість і силу дасть приємна подія: любовний успіх, нагорода, виграш, творчість, можливо, і діти. Змінити тактику змушує рок, але далі багато залежить від вас. У любові зросте роль сексуальної ініціативи, інтимної поведінки, в бізнесі — кредитної та податкової політики, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям день дає сили для завершення авантюри і обіцяє удачу в момент небезпеки. Неважливо, де саме йдуть події: цінність моменту визначається мірою натхнення, яку ви отримуєте. Це може бути домашнє перетворення або любовна пригода далеко від дому, фінансова авантюра або незабутній емоційний досвід. Важливо творчість, розширення фізичного простору або духовних горизонтів.
Близнюки
Сьогодні ситуація повернеться до Близнюків своєю доброю стороною, що допоможе їм забути про неприємності або менше їх драматизувати. В останній момент відкриється шлях, проявить кращі якості партнер, попутник, дитина, учень, наставник. Повернеться гармонія в шлюб або в любовний союз, наздожене правнича, лікарська, або моральна допомога, хтось проявить симпатію, гостинність чи піде на поступки.
Рак
У Раків непогані види на виправлення фінансової ситуації або на додатковий прибуток. Зростає шанс на зайвий дохід, матеріальну допомогу, компенсацію шкоди, солідний гонорар, щедрий подарунок, яскраве придбання, віддачу від реклами, творчості. У батьків добробут може покращитися завдяки здібностям дітей і вкладених у них ресурсів, у заводчиків — за рахунок приплоду породистих тварин.
Лев
Сьогодні Левам краще зробити акцент на сонячній стороні свого життя: кохання, нагороди, духовному підйомі, щасливому результаті. Не варто відкладати свято, побачення, інший приємний момент. Можна і потрібно відволіктися від складних розмов і роздумів, подбати про зовнішність, образ. Але важливо не перевтомлюватися, так як загальний фон подій все ж передбачає зростаючу фізичну і психологічну напругу.


Діва
Сьогодні зірки радять Дівам не бути «буками» і взяти посильну участь у спільному святі. Це підходящий момент для сімейних урочистостей, новосілля або проводів, для відвідування місць розваг, масових гулянь, дитячих заходів. Закоханим не завадить організувати яскраве і веселе побачення. Всі незручності цього дня — наприклад, наплив гостей і чужинців, показуху або шум — викупить якась удача.
Терези
Сьогодні Терезам краще відкласти всі нетермінові справи, відволіктися від думок про господарство, бізнес і вигоду. День пропонує повеселитися, проявити широту душі, знайти час для любові, естетики, гри, творчості, розваги, хобі, спілкування з друзями, дітьми, популярними особистостями — можливо, в востаннє. Не варто відкладати відвідування престижного заходу, культурно-історично значущого місця.
Скорпіон
Зірки дають скорпіонам карт-бланш на приватну ініціативу, але не радять йти напролом. Будь-який крок повинен бути яскравим, артистичним і елегантним: широкий жест, щедрий гарний подарунок. Офіціозу і стриманості варто віддати перевагу креативному неформальному підходу. Прибуток, гонорар, виграш краще з кимось розділити. Без подібних маневрів не обійтися, якщо ви шукаєте зовнішнього успіху, любові і популярності.
Стрілець
Сьогодні події обернуться для Стрільців на краще — але зірки прозоро натякають, що подібні удачі дуже скоро випадуть з «обов'язкового пакету небесних послуг» і будуть з'являтися на вашому горизонті все рідше. Не виключено, що саме в цю добу вам дається остання можливість отримати задоволення, виразити свої почуття або творчий потенціал, зробити красивий жест або пожити на широку ногу.
Козоріг
Сьогодні Козороги можуть дозволити собі діяти не за планом, особливо, у сердечних справах і в сфері творчості. Не варто поспішати планомірно опановувати новий шлях: в дану добу ви ризикуєте не отримати від цього кроку очікуваного задоволення або згорнути на побічну стежку замість наміченої магістралі. Козорогам-батькам не варто відмовляти дітям у святі, яскравих подарунках, ласощах і забавах.
Водолій
Водоліям цей день допоможе гармонізувати відносини, однак не всі образи будуть забуті, не всі борги погашені і не всі амбіції задоволені. Загострюється конкуренція, втрачаються колишні привілеї. Варто зміцнити симпатії з тими, хто на вашій стороні, готовий і в майбутньому підтримувати вас матеріально, морально, професійно або юридично. Важливі зв'язки з дітьми, партнерами, колегами, шанувальниками.
Риби
Сьогодні Риби отримають задоволення від корисної справи або творчості, і не виключено, що ці два пункти співпадуть. Але не варто дивуватися, якщо разом з приємними відчуттями вас відвідає невпевненість або печаль. Зірки натякають, що важливий етап завершується, ваші цілі і режим дій незабаром можуть змінитися. Можливо, у цю добу вас ще раз порадує стара косметика, улюблена, але віджила робота. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.