Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як живуть найбагатші люди світу

Життя мільярдерів.

Життя багатих і відомих людей завжди викликала підвищений інтерес. І це не дивно — адже вони володіють величезними можливостями, недоступними простим смертним. Який вибір роблять багаті люди — в бік добра чи зла? Благодіянь або ж, навпаки, марнотратного ставлення до життя? Яка повсякденність тих щасливчиків, які народилися в багатстві чи змогли нажити мільярдні статки?
Уоррен Баффет

Описуючи життя багатих людей, логічно почати з «короля інвестицій і грошей» — президента компанії Berkshire Hathaway Уоррена Баффета. Він володіє станом величиною близько 72,5 мільярдів. Баффет не відрізняється скритністю й із задоволенням дає інтерв'ю журналістам. Деякі вважають, що життя найбагатших людей світу — це суцільне свято, незліченна кількість можливостей. Але навіть вони не застраховані від бід. У 77 років лікарі виявили у Баффета рак. Однак він зумів перемогти страшну хворобу, знайшовши новий погляд на життя. У свої 86 років Баффет продовжує вести активний спосіб життя. Він любить грати в інтелектуальні ігри, багато рухається, читає. Баффет пообіцяв, що до кінця свого життя роздасть 99% заробленого, інформує Ukr.Media.
Шейх Хамдан

Арабський принц є одним з 23 синів шейха Мохаммеда, прем'єр-міністра ОАЕ. А також шейх Хамдан Мохаммед ібн Аль-Мактум — найпомітніший із усіх братів, який є справжнім зразком того, яким може бути життя багатих людей. Його спадщина оцінюється в 18 мільярдів доларів. Він займається кінним спортом, пише вірші, і, звичайно, є спадкоємцем надзвичайного стану. Із самого дитинства принца оточує розкіш і багатство, однак, незважаючи на це, він виховувався в дусі традиційних цінностей. Про себе він згадує так: «Мій батько — це мій наставник і друг протягом усього життя. Я досі продовжую вчитися у нього. Моя мати — це справжній зразок любові та турботи. Вона гідна величезної поваги. Я вважаю, що суспільство, у якому не цінують матерів, не гідно процвітання і нічого не варте».


Кому дістанеться наслідний принц?
Звичайно ж, особисте життя принца Хамдана завжди було предметом чисельних пліток — адже він є найбільш «ласим» нареченим для десятків тисяч дівчат. Ходили чутки про те, що принц заручений з родичкою по материнській лінії. Однак було відомо і про те, що Хамдан аж до 2013 року тісно спілкувався з іншою родичкою. Стосунки закінчилися, коли на одному з благодійних проєктів принц зустрів своє нове кохання — палестинську біженку Калілу Саїд. Дівчину не можна було назвати мисливицею за грошима — принцу довелося добиватися її уваги близько трьох місяців.
Батько шейха спочатку був проти цих стосунків. Життя багатих людей залишилося б для Хамдана минулим — адже шейх Мохаммед міг позбавити сина спадщини. Однак принц обрав любов, і батькові довелося змиритися. Подейкують, що він навіть дав парі своє благословення. Але арабські дівчата можуть не впадати у відчай, адже шейх може мати стільки дружин, скільки забажає. Наприклад, у батька наслідного принца, за чутками, є близько п'яти дружин, попри те, що відомо лише про двох. Брат шейха Хамдана вже одружився, і теж на дівчині з небагатої сім'ї Наталії Алієвої з Азербайджану. З нею він познайомився у білоруському кафе, де вона працювала офіціанткою. В ОАЕ Наталія стала принцесою Аїшею Аль-Мактум.
Березня Ортега-Перез

Стан дівчини оцінюється в 64 мільярди доларів — справді, вона може бути справжнім зразком красивого життя багатих людей. Березня є молодшою дочкою президента іспанської компанії, яка називається Inditex. Дівчина розпоряджається мережею магазинів Zara. Березня перебуває на другому місці серед найбагатших спадкоємиць Іспанії. Перше місце займає її сестра — Сандра Міра. Однак спадкоємицею текстильного холдингу має стати саме Марта, яка завжди була улюбленицею батька. Стан Амансіо Ортега, який вона успадкує, оцінюється в 72,8 мільярда доларів.
Із самої юності батько навчав доньку звичайному життю, без привілеїв, властивих життю багатих людей. Березні довелося попрацювати й продавцем-консультантом в лондонському магазині Bershka, й офісним працівником у Барселоні та навіть на китайському виробництві. Зараз Березня працює в центральних офісах холдингу Inditex і готується перейняти владу у свої руки. Як і личить порядній дівчині з вищого суспільства, Березня захоплюється кінним спортом.
Білл Гейтс

І, звичайно ж, говорячи про життя найбагатших людей, не можна не згадати про такого мільярдера, як Білл Гейтс. Його стан оцінюється в 84,2 мільярда доларів. А свій перший мільярд Гейтс, як відомо, заробив ще в 31 рік. Гейтс народився в родині адвоката Вільяма Генрі і Мері Максвелл, яка займала кілька високих посад у великих компаніях Америки. Програмуванням Гейтс захоплювався з дитинства. Великі гроші не зіпсували засновника компанії Microsoft — величезна частка прибутку компанії щороку йде на благодійні цілі. Разом із дружиною Меліндою Гейтс заснував благодійний фонд, що займається різними питаннями: освітою, екологією, а також охороною здоров'я. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.