Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 11 — 17 листопада


Овен. Саме час зайнятися само­аналізом, інакше розставити пріоритети. Надмірна прямолінійність може спричинити проблеми. Щодо почуттів, тут слід повністю довіритися інтуїції.

Телець. Попереду прорив на професійному терені. Знайдеться час для творчих проєктів, просування сміливих бізнес-ідей. Всі експерименти вітаються, вони принесуть добрі плоди.

Близнюки. Оперативності зажадає службовий проєкт. Розслабитися вдасться лише до вихідних. Тоді бажано забути про справи, але не зловживати спиртним. Приділіть увагу дітям чи старшим членам сім’ї.

Рак. Непередбачувана обставина може поставити крапку в багаторічних дружніх стосунках. На роботі розслаблятися ніколи. На вихідних порадує знак уваги від людини, яка вам симпатична.

Лев. Знаходьте час для того, що дарує позитивні емоції. Можливі прояви осінньої депресії. Її рекомендується якомога швидше усунути. Буде не зайвим провести ревізію у своєму гардеробі.

Діва. Вам захочеться щось кардинально змінити в житті, наприклад, переїхати, поставити крапку в романтичних стосунках або почати нові. Не забудьте про обіцянку, яку дали рідним.

Терези. Категорично протипоказаний екстрим. Про обережність не слід забувати навіть у повсякденних справах. Спілкування з оточуючими може бути надихаючим, вам спаде на думку цікава бізнес-ідея.

Скорпіон. Імовірні дрібні труднощі у вигляді кадрових перестановок. Частіше цікавтеся справами родичів, можливо, доведеться подбати про старших. У кінці тижня передбачається вечірка.

Стрілець. У стосунках не виключений «третій зай­вий». Серед позитиву – вигідні покупки, надбавка до зарплати, виграш у майновому конфлікті. Особа, якій щиро симпатизували, може розчарувати.

Козеріг. Протягом тижня фортуна буде прихильною. Зате плани на вік-енд несподівано зірвуться – найімовірніше, через поведінку друзів. Але це допоже зрозуміти, кому можна вірити, а кому ні.

Водолій. Час подумати, як краще вкласти гроші, заодно не завадить прорахувати бюджет. Не віддаляйтеся від рідні – допоможіть, якщо потрібно. І ставтеся до всього по-філософськи.

Риби. Тимчасово забудьте про відпочинок. Доведеться ще й «попрацювати» психологом – вам виливатимуть душу. Сімейним варто відверто обговорити наболілі питання. Не сидіть удома, розважайтеся.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.