Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Які продукти можуть врятувати від печії

​Гастроентеролог поділилася важливими порадами щодо прийому їжі.

Переїдання, ожиріння, захворювання шлунково-кишкового тракту, вегетативна дисфункція можуть призводити до розвитку печії. За словами медиків, вона також може бути наслідком серцево-судинних захворювань або порушень хребта, інформує Ukr.Media.
При повторюваній регулярній печії необхідно звернутися до лікаря. У разі, якщо відчуття печіння за грудиною не є результатом серйозних проблем зі здоров'ям, тоді варто привести в норму секрецію соляної кислоти. Саме її підвищений рівень і призводить до печії.
У цьому випадку рекомендують дотримуватися певних правил. В першу чергу важливо виключити з раціону гострі, солоні, кислі продукти. Також не варто забувати про нормалізацію ваги і харчування. Саме переїдання і ожиріння ведуть до підвищення внутрішньочеревного тиску і, як наслідок, рефлюксу. Крім того, варто виключити фізичні навантаження протягом 2 годин після їжі.
Серед продуктів, які варто включити у свій раціон: молоко, страви з сиру, підсушений хліб, нежирні супи, відварне м'ясо, крупи, нежирна риба, відварена картопля, морква, кабачки, огірки, ягоди і фрукти (за винятком кислих).





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.