Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Звички щасливих пар: на що варто звернути увагу

Наука любові доводить, що для щасливих стосунків дуже важливі маленькі, але щоденні знаки уваги.

Стосунки з людиною, яку ви щиро любите, це щоденна робота. Шлюб — це постійний процес адаптації. Для того, щоб зберегти щастя у відносинах, потрібні зусилля і здатність проявляти розуміння. Знаєте, як кажуть? Для танго потрібні двоє. Доктор Марк Гоулстон, автор чисельних бестселерів, виділяє декілька звичок щасливих пар. Це цінні поради, які допоможуть поліпшити ваші стосунки, інформує Ukr.Media.
Лягайте спати разом
Пам'ятаєте, як все було на початку відносин? Пам'ятаєте, як ви з нетерпінням чекали моменту, коли підете в ліжко і займетеся любов'ю? Щасливі партнери лягають в ліжко разом і сплять, якщо не в обнімку, то хоча б поруч, торкаючись один одного. Дослідження показують, що контакт уві сні зближує пару.
Створюйте інтереси, які вас будуть об'єднувати
Як тільки пристрасть трохи вщухне, обидва партнери усвідомлюють, що у них не багато спільних інтересів. Так буває досить часто. Проте не слід нехтувати тим, що приносить задоволення вам обом. Якщо спільних інтересів немає, щасливі пари створюють їх самі. Водночас, важливо розвивати й свої особисті захоплення. Так ви завжди будете цікаві партнеру і не будете надмірно залежними від нього.
Гуляйте, тримаючись за руки
Замість того, щоб плентатися за партнером або тягнути його за собою, щасливі пари із задоволенням гуляють, тримаючись за руки, або просто перебуваючи поруч. Вони знають, що набагато важливіше бути поруч і бути присутнім, ніж відсторонено розглядати все навколо.


Вчіться прощати та довіряти
Коли виникає розбіжність або конфлікт, партнери в щасливих стосунках швидко переходять в режим довіри і прощення. Між ними немає місця недовіри, і вони не хмуряться цілу вічність один на одного.
Звертайте більше уваги на вчинки, ніж на помилки
При бажанні ви завжди знайдете помилки, які зробив партнер. Точно також можна говорити і про його/її правильні вчинки. Якщо ви будете їх шукати, то завжди знайдете. Все залежить від того, що ви шукаєте або на що звертаєте більше уваги. Щасливі пари роблять акцент на позитиві.
Зустрівшись після роботи, обійміть один одного
У шкіри є тактильна пам'ять. Вона запам'ятовує хороші дотики (в яких проявляється любов) і погані дотики (в яких проявляється насильство). Вона також запам'ятовує відсутність дотиків (ігнорування). Партнери, які вітаються, торкаючись один до одного, підтримують тактильну пам'ять про хороші дотики. Це, у свою чергу, оберігає їх почуття.
І навіть коли ображені, все одно обіймайтеся і бажайте партнеру спокійної ночі перед сном. Фраза «На добраніч» дає партнеру знати, що хоч ви й засмучені якимось вчинком, все одно хочете зберегти вашу близькість. І вона куди важливіше, ніж якесь дрібне непорозуміння.
Щоранку говоріть «Доброго дня» і «Я тебе люблю»
Це прекрасний спосіб зарядити партнера позитивом і захистити протягом дня від надмірної реакції на різні дратівливі чинники, коли він, наприклад, застряє в заторах, його розкритикує начальник та інше.
Протягом дня питайте, як справи у партнера
Телефонуйте додому або на роботу для того, щоб дізнатися, як у нього справи. Цей прекрасний спосіб дозволить бути в курсі справ і краще спілкуватися після роботи, знаючи про те, в якому настрої ваша друга половинка.
Пишайтеся тим, що вас бачать разом
Партнерам у щасливих стосунках в радість, коли їх бачать разом. Вони завжди виявляють любов один до одного. Можуть йти, тримаючись за руки. Рука може лежати на плечі, талії або стегні партнера. Вони не розігрують виставу. Просто так дають зрозуміти, що належать один одному. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.