Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 14 — 20 жовтня


Овен. Вам варто бути ощадливішими. Уникайте конфліктів у родині. Будьте мудрішими. Чудовий період для занять спортом.

Телець. Найважливіше – розібратися у своїх почуттях. Приберіть у помешканні. Ваша чарівність допоможе вирішити багато питань.

Близнюки. Вам спадуть на думку чудові ідеї, тримайте напоготові папір і ручку. На особистому фронті очікується перспективне знайомство.

Рак. Доведеться залагоджувати справи близьких. Фінансова ситуація покращиться. Відвідайте театр, кіно або спробуйте сили в новій справі.

Лев. Будете отримувати подарунки, приймайте їх із усміш­кою. Краще не починати нічого нового, натомість завершіть старі справи. Відвідайте друзів.

Діва. У вас напад трудоголізму, та все ж частіше відпочивайте. Ідеальний період для накопичень. Ви популярні в протилежної статі.

Терези. Женіть геть поганий настрій, адже на вас чекає романтична зустріч. Можете змінити імідж, не бійтеся робити несподівані вчинки. Обмеження в їжі зараз корисне.

Скорпіон. Вам потрібно як слід відпочити, постарайтеся викинути з голови геть усі негативні думки. Бережіть здоров’я, висипайтеся.

Стрілець. Головне – знайти тих, хто підтримає вас у починаннях. Треба більше рухатися. Не виключений брак грошей, тому не завадить підробіток.

Козеріг. Оберігайте особисті межі й уважніше придивляйтеся, кому можна довіряти. Якщо не маєте пари, скористайтеся сайтами знайомств.

Водолій. Сконцентруйтеся на роботі. Вдалий час, щоб вирішити низку фінансових завдань. В любовній сфері теж насичений етап.

Риби. Сконцентруйтеся на нових цілях. Будьте терпимішими до близьких. Уникайте необдуманих дій із грошима. Більше спілкуйтеся.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.