Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 14 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 вересня 2019 року.

Овен
Овнам варто цілком присвятити цю добу відпочинку. Енергійним Овнам краще знизити активність, а хворим дати собі час на відновлення сил. Корисно побути на самоті й тиші, виспатися, подивитися хороший фільм або послухати спокійну музику. Якщо до вас звернулися з пропозицією, не варто поспішати з відповіддю: завтра ви можете передумати і пошкодувати про те, що сказали поспіхом або з неуважності, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям зірки сьогодні радять дотримуватися золотого правила — нікуди не поспішати. Зокрема, в цю добу краще не поспішати з обговоренням нових спільних планів, пошуком помічників і компаньйонів, тим або іншим вибором, договором. Багато важливі деталі залишаться туманними і лише до завтрашнього ранку візьмуть більш конкретних обрисів. Аж до ночі буде важко позбутися від деяких ілюзій.
Близнюки
Цей день внесе в життя Близнюків новий струмінь, спрямує в інше русло їхні думки і почуття. На цьому тлі можуть з'явитися і нові плани на уїк-енд, однак стверджувати їх прямо сьогодні зірки не радять. Незважаючи на зміну ситуації або у власній свідомості, в дану добу ви все ще схильні судити про щось за інерцією, можете залишатися в полоні своїх фантазій, ілюзій, помилкових надій і страхів.
Рак
Сьогодні Раки швидше мрійники, ніж люди дії, аж до ночі схильні жити у віртуальному світі і вірити в диво, в чому є і плюси, і мінуси. Ви знайдете спосіб продовжити казку, якщо вам пощастило, або втіху, якщо втратили шанс і розчаровані. У той же час, ви можете не помічати того, що діється навколо вас. Наприклад, нового прохання партнера, чергової теми для розмови вдома, родині.
Лев
Левам сьогодні вигідно бути пасивними, вичікувати і нічого не робити без крайньої необхідності. Навіть у дрібних нагальних справах в цю добу не виключені дивацтва, заминки, сумніви, безвихідні моменти. Можлива сентиментальність, слабкість, сонливість. Одночасно, зірки радять стежити за новинами: вірогідні повідомлення в месенджерах, зміни в маршрутах або типах зв'язку, звістки в близькому оточенні.


Діва
Діви аж до ночі можуть залишатися залежними від обстановки, а вона, як на зло, сьогодні не відрізняється визначеністю. Можливо, ви проведете час на самоті або в невіданні, будете когось чекати чи в комусь сумніватися. Між тим, може з'явитися привід для діалогу або перегляду договору. Новини можуть торкнутися способу зв'язку, стилю спілкування, вибору будь-якої покупки, строків або форми угоди.
Терези
Терезам зірки радять витримати ще один день паузи, так як ефект будь-якого кроку сьогодні під питанням. Незважаючи на готовність до діалогу і зростаючу привабливість, у цю добу ви можете не отримати зворотного зв'язку, не знайти підходящого моменту і умов для озвучування своїх думок. Краще присвятити день турботам про здоров'я, привести в норму фізичне і емоційне самопочуття, органи мови, ментальний фон.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони можуть покластися на випадок або на своє чуття. День порадує, якщо ви не чекаєте забагато. Завищені надії навряд чи справдяться, зате в будь-якій ситуації ви легко утримаєтеся на плаву, знайдете для себе підходящу нішу і фон. Вдалий момент для розслаблення в самоті або удвох з коханою людиною, особливо, якщо між вами є розуміння без слів на рівні переконань чи смаків.
Стрілець
Стрільцям сьогодні можуть бути властиві такі риси, як сентиментальність, неуважність, мрійливість. Буде мало енергії для спілкування, обговорювання новин. Можливі хвилини розчарування та апатія, млявість, сонливість, скритність, добровільна або вимушена самотність. Причиною може стати психологічна залежність від минулого, в тому числі, нюансів сімейної історії, походження, виховання.
Козеріг
Козерогам варто врахувати, що цей день розсіює увагу і не дає енергії, так необхідної їм для складних відповідальних комунікацій. Не рекомендується відправляти у цю добу листи, починати переговори, зачіпати нові теми, приступати до циклу навчальних занять, консультацій або досліджень, до оформлення офіційних документів, «наведення мостів», інтелектуальної та літературної діяльності.
Водолій
Водоліїв день схиляє до недбалості, неясності думок, непостійності бажань. Легко не помітити чогось важливого, пропустити свіжу новину, неправильно розпорядитися речами або грошима. Зірки радять тримати включеним автовідповідач і записувати у вільній формі нові думки. Не варто робити покупки, будувати плани, робити висновки, зав'язувати знайомства, краще зайняти позицію «я подумаю про це завтра».
Риби
В цю добу Риби залежні від своїх почуттів, звичок і хвилинних примх. День підходить для розслаблення, відпочинку, поблажливості до себе. Корисно прислухатися до свого тонкого відчуття на фізичному і емоційному рівні. Ваша реакція на новини сьогодні багато в чому випадкова, диктується настроєм і самопочуттям. Ви можете пропустити питання або зміну в чужій поведінці, на щось закрити очі.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.