Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

А Вас лякає п’ятниця 13? Ритуали, забобони та прикмети


П’ятниця 13 має погану славу і навколо неї існує багато міфів, пише  Znaj. ua
Міфи про п’ятницю 13
П’ятниця 13 почала вважатися поганим днем з приходом чоловічих і сонячних культів, а потім з поширенням християнства. З “прокляттям”  цього числа співпало і те, що Христос не розглядається як 13-й серед 12 учнів, а до цього “чорного” числа зарахували Іуду-зрадника.

Крім того, прийнято вірити, що саме в п’ятницю 13 числа Адам та Єва скуштували заборонений плід, а Каїн вбив свого брата Авеля, розп’яття Христа також припало на п’ятницю.
Магічне число 13 відіграє важливу роль в окультних колах і не означає  якесь нещастя. Наприклад, у ковені відьм завжди 13 учасників, тому цю дату ще називають днем відьом.
Прикмети на п’ятницю 13
У п’ятницю 13 не слід кудись їхати, кажуть, що можна і не повернутися. Не варто укладати  якісь важливі угоди та підписувати документи.
В цей день не рекомендується приймати серйозних рішень. Якщо у Вас запланована важлива подія, то скасуйте або перенесіть її.
Не піддавайтеся спокусі. В цей день людина найбільше піддається спокусам і невиправданому ризику.
Не бажано залишати  свою квартиру без нагляду. Кажуть, що в п’ятницю 13-го збільшується  найбільша кількість крадіжок і грабежів.

Ритуали на п’ятницю 13
Зруйнувати негатив п’ятниці 13 допоможуть віра в Бога та захисні молитви . Ще в цей період наші предки малювали на долонях п’ятикутну зірку. Її не можна було витирати, поки цей день не закінчиться.
Також можна провести захисний ритуал. Для цього ритуалу вам знадобляться папір, ручка і ладанка, яку можна придбати в церкві. На чистому аркуші треба написати текст будь-якої захисної молитви. Після чого листочок із записом покласти в ладанку.
Тепер вона буде вашим оберегом, який повинен завжди бути при вас. З ним нестрашні ніякі напасті. Єдине, що варто пам’ятати, що цей захисний талісман діє тільки до наступної п’ятниці 13. Тому коли цей день приходить знову, ритуал слід повторити.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.