Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 21 липня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 21 липня 2019 року.

Овен
Сьогодні зірки пропонують Овнам вести пасивний спосіб життя, насолоджуватися спокоєм у будинку, миром в сім'ї, красою природи чи теплом близьких відносин. Не варто відкладати спілкування з батьками, домочадцями. Відповідний момент для довірливої розмови, що підводить риску, для приватної бесіди про приватне життя, інтимного листування, зізнань у давніх почуттях або секрети, обговорення сімейних таємниць, інформує Ukr.Media.
Телець
Цей день здатен торкнутися тонкі чутливі струни в душі Тельців. Він допоможе підтримати гармонію і зберегти надію, може нагадати про давні плани або про мрії, які ще можуть збутися. Можливо, ви отримаєте звістку з минулого, зустрінете старого друга або почуєте знайому мелодію. Відповідний момент для романтичного побачення з відтінком таємниці або листування з ностальгічним настроєм.
Близнюки
Близнят день робить ідеалістами і мрійниками, але зірки натякають, що порожні фантазії не найкращий спосіб вплинути на реальність. Ваші думки, відчуття, асоціації сьогодні не випадкові. Не варто недооцінювати магічну силу деяких простих побутових процедур і символічних жестів, наповнених потрібним вам змістом. Це вдалий момент для візуалізації та «відпускання» зайвих речей, старих ілюзій.
Рак
День допомагає Ракам залишатися в гармонії зі своїми думками, почуттями і духовним початком, обіцяє інформативні сни, яскраві спогади, звістки здалеку або від старих знайомих. Це хороша доба для романтичного листування, інтимних побачень, любовних зізнань, літературної та музичної творчості, вояжу по віртуальних світах. Є шанс залишити за собою останнє слово.
Лев
Цю добу Левам варто провести на самоті або в колі найближчих людей. Для багатьох Левів стане важливим присутність конкретної людини або зв'язок з нею. Це може бути той, в кому ви потребуєте, або той, хто потребує вас. Можливо, це один із батьків, дитина, особистий лікар, інша значуща людина у вашому житті. Не варто відкладати приватні зустрічі, бесіди і консультації інтимного характеру.


Діва
Сьогодні багато Дів потребують у розуміючому другові або співрозмовнику, який заслуговує на довіру. Але й інші люди можуть бачити у вас того, кому вони можуть довірити свої таємниці або відкрити свої почуття. Це вдалий день для зустрічі зі старим другом, колишнім партнером або тією людиною, з якою ви з'їли не один пуд солі. Саме час влаштувати вечір спільних спогадів або пройтися по дорогах минулого.
Терези
День дозволяє Терезам не носити маску сильної особистості, дати волю спорідненим почуттям або таємній слабкості. Варто проявити більше поблажливості до себе і співчуття до інших, подбати про тих, хто хворіє або потребує. Не завадить запас ліків або корисних контактів, але також здатні зцілити довірлива розмова, розкритий секрет, приємний спогад, добре слово чи хороша новина.
Скорпіон
Скорпіонам не варто форсувати зовнішню активність і прагнути до перемог напоказ. Цей день не розташовує до підвищеної суєти і фізичним навантаженням, зате насичений емоційно і інформаційно. Ваші думки можуть займати мрії, спогади, приватні контакти, зв'язки з далекими краями, літературне, музичне або художнє хобі, спілкування з дітьми, листування з об'єктом романтичного захоплення.
Стрілець
Бойовитість сьогодні не відноситься до числа достоїнств Стрільців. Візитною карткою багатьох представників знаку стане ідеалізм, чутливість або щедрість. День схиляє до гостинності, прояву родинних прив'язаностей або інших теплих почуттів. Не виключено, що вами також опанує ностальгія, бажання побувати в рідних місцях або побачитися з близькими. У відносинах важливі інтимність і довіра.
Козеріг
Цей день допоможе Козерогам розвинути і застосувати емпатію, а інформацію найчастіше отримувати ірраціональним шляхом: через сни, асоціації, спогади, передчуття. У будь-якому повідомленні буде важливий підтекст. Якщо співрозмовник або адресат висловлюється натяками, доведеться включити чуття. Бажано вибирати дистанційні форми контакту, які дають найбільш широкий простір для уяви і літературної творчості.
Водолій
Сьогодні Водолії багато роблять інтуїтивно, в тому числі, витрачають гроші. Не завжди вам вдасться пояснити собі мотив вибору. Не виключено, що на вас вплинуть обставини минулого. В цю добу легко зробити той чи інший крок несвідомо, під впливом випадкових асоціацій і спогадів. Можливо, на вас вплине аромат, відтінок смаку, мелодія, лінія ландшафту або чиясь мова. Може знайтися пропажа.
Риби
Для Риб це вдалий день. Він створює сприятливі умови для задушевних бесід з близькими, любовних побачень, взаємних зізнань, зустрічей зі старими знайомими, спілкування з шанувальниками, зіткнення зі світом прекрасного, загострює ваше чуття і допомагає розкрити таланти. Ви зможете виступити в природній для себе ролі і підтримати чужу симпатію до себе. Вас також порадують успіхи дітей і партнерів. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.