Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Які речі не можна приносити з вулиці в будинок

Є категорія предметів, які ні в якому разі не варто брати з собою додому.

Пам'ятаєте, ваші батьки постійно нагадували вам в дитинстві, щоб ви не тягли в будинок всяку нісенітницю, посилаючись на те, що на підібраних на вулиці предметах могли залишатися бактерії і мікроби, або ці речі в принципі були небезпечними (як, наприклад, ліки або те, що могло вас травмувати). Це все безумовно так. Однак є ще категорія предметів, які ні в якому разі не варто брати з собою, якими б чистими або нешкідливими вони не здавалися, інформує Ukr.Media.
Гроші
Монети (та й паперові купюри) легко вбирають енергетику тієї людини, у якої вони були в руках останній раз. До того ж, знайшовши невелику суму, ви все одно не розбагатієте, а ось «зарядитися» негативною енергетикою зможете. Тому, якщо ви все одно вирішили підняти дрібницю, тоді витратьте її тут же на щось незначне, але ні в якому разі не несіть в свій будинок. Легкі гроші, в даному випадку знайдені, повинні і витрачатися так само легко, не замислюючись.
Ключі
Що стосується ключів, то ніякої особливої магії тут немає — їх втрачають всі, кому не лінь. Психологи стверджують, що залишати знайдені ключі не раціонально — ви ж все одно не знаєте, які двері вони відкривали, тому навіщо тягнути в свій будинок всякий непотріб.
Люстерко
Що стосується даного предмета, то ще наші предки наділяли їх магічною силою і до цього часу існує безліч повір'їв, як правильно поводитися з дзеркалами і де їх можна (і потрібно) розміщувати в квартирі, щоб посилити приплив позитивної енергії. Вважається, що ця річ дуже чутлива до біополя свого власника і, забравши додому чиєсь дзеркальце, ви можете ненароком порушити цілісність енергетичного поля і спроектувати якісь моменти на себе (і не завжди вони будуть позитивними, тому краще не ризикувати).

Гребінець
З одного боку — кому прийде в голову тягти в будинок чужий гребінець, а от з іншого — такі випадки, на жаль, не рідкість. «Він ж майже новий! Помию з милом і буду користуватися», — принцип, яким керується більшість людей, підбираючи чужий гребінь. Однак експерти рекомендують не робити необачних вчинків і вже точно не використовувати чужі гребінця, адже мало того, що це негігієнічно (ви ж не знаєте, чи були якісь хвороби у власника цього предмета чи ні), а по-друге, у волоссі людини акумулюється енергія і життєва сила і волосся, яке залишилося на гребені, зберігає інформацію про індивіда. І ви не можете точно передбачити, чи був щасливий той чоловік або ж у нього доля не склалася, і він таким чином спробував «передати» частину своїх проблем комусь іншому.


Гострі предмети
Що стосується ножів, ножиць, шпильок і голок, то піднімати їх мало того, що небезпечно, так ви ще й не знаєте, з якою метою їх використовував попередній власник. Це могло бути все, що завгодно — від магічних обрядів до будь-яких побутових розборок. Тому дані предмети краще обходити стороною і не в якому разі не піднімати.
Нитки
Випадково знайдений моток ниток теж не вартий того, щоб ви його забирали до себе додому. Експерти стверджують, що, наприклад, червона нитка, зазвичай використовується для оберегів або привороту, біла — для очищення і проведення будь-яких «світлих» ритуалів, а чорна — для наведення псування. Тому кілька разів подумайте, чи дійсно вам так потрібна ця знахідка?
Натільний хрестик або ікона
Натільні хрестики чи іконки є суто особистою, практично сакральною річчю, яка добре вбирає енергетику свого власника. Тому ні в якому разі не піднімайте хрестик з землі та вже тим більше, не надягайте на себе, інакше тим самим ви візьмете чужу долю, яка може виявитися досить непростою Іконки теж не варто чіпати, інакше вам доведеться відповідати за гріхи і помилки іншої людини, що теж, погодьтеся, взагалі не заманливо.
Ювелірні прикраси та аксесуари
Прикраси — не такі вже прості речі, як здається на перший погляд. По-перше, це могли бути сімейні коштовності, які передавалися з покоління в покоління, кожен раз вбираючи все нову і нову енергетику. Найчастіше такі штучки володіли практично магічними властивостями, дію яких не варто випробовувати на собі.

А по-друге, для попереднього власника те ж кільце або брошка могли бути символічними речами та виступати в якості оберегів або в тих же магічних ритуалах. А ось обручки зазвичай викидають тому, що хочуть позбутися від проблем в особистому житті. Ви ж не хочете тягнути чужі проблеми в свою сім'ю?
Годинники
Даний предмет вельми чутливий до біополя свого власника і, наприклад, відомі історії чимало випадків, коли людина помирала, то тут же, як за помахом чарівної палички, зупинявся і його годинник. Тому краще не порушувати цю енергетику і не «приміряти» на себе страждання і знегоди іншої людини. До того ж, вважається, що годинник здатні відміряти час, який залишився (до розставання з коханою людиною, наприклад), тому не варто спокушати долю, забираючи собі те, що спочатку призначалося іншому.
Іграшки
Що стосується іграшок, особливо саморобних, то ті ж ляльки могли бути учасниками будь-яких магічних ритуалів (напевно ви чули про ляльок вуду, наприклад). І найчастіше від таких дрібниць позбавляються в надії прибрати псування, наведене на будинок (або на конкретну людину). І якщо ви не хочете накликати на свою сім'ю сварки, проблеми зі здоров'ям або фінансові труднощі, то краще просто пройдіть повз іграшки.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.