Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Режим харчування: час коли найкраще снідати, обідати і вечеряти

Важливо приймати їжу в правильний час доби і тоді зайва вага вам не страшна.

І ситі, і стрункі!
В здоровому способі життя головне — правильно харчуватися. Але як знайти баланс між фруктами, овочами, білками і вуглеводами? І коли правильно приймати їжу?
Якщо ви їсте в правильний час доби, то ви зможете підтримувати здорову вагу, будете почувати себе більш енергійними і зможете легко подолати хвороби, інформує Ukr.Media.
Сніданок
Сніданок — найважливіший прийом їжі, адже він допомагає врівноважити рівень цукру в крові. Ви повинні їсти протягом першої години після пробудження, ідеально — між 6 і 10 годинами ранку.


Якщо ви хочете уникнути стрибків рівня цукру в крові, їжте на сніданок крупи, каші, тости, але відмовтеся від солодощів.
Обід
Ваш метаболізм досягає максимуму кожен день з 10 до 14 годин, у цей час потрібно пообідати. Обід має бути легшим за сніданок та ситнішим за вечерю.
Вибирайте білкові продукти, салати, але не налягайте на жирне.
Той, хто пропускає обід, швидше за все, почне заповнювати нестачу їжі подвійною порцією вечері.
Вечеря
Останній пік метаболізму — 17-18 годин, після цього йде уповільнення. Тому, намагайтеся повечеряти в цей час. В такому випадку, їжа встигає засвоїтися до того, як ви заснете, і на ранок ви будете почувати себе повними енергії та сили.
Для здорової вечері бажано вибирати легкі продукти. Страви можуть бути з риби або вареного білого м'яса птиці, свіжих або тушкованих овочів. Виключіть червоне м'ясо з вечірнього раціону. Воно довго перетравлюється і погано вплине на якість вашого сну.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.