Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Наївна скромниця або грішна розпусниця: непередбачувані жінки за знаком Зодіаку

Зовнішність оманлива.
Зовнішність оманлива.
Жінки-істоти загадкові, деколи в одній людині уживається скромниця і розпусниця одночасно. Іноді чоловіки розпізнають занепалого ангела під зовнішністю невинної скромниці, але частіше зовнішність буває дуже оманлива, інформує Ukr.Media.
Важливі не тільки зовнішні дані, але й жести, міміка, а найголовніше, погляд. Наївні молоді хлопці часто стають жертвою такої підступної спокусниці, а чоловіки "зі стажем" швидко розпізнають справжню сутність боязкої красуні. Такі жінки найчастіше народжуються під певними знаками Зодіаку. Їх темперамент і сутність ретельно заховані під ангельським виглядом. Їй завжди потрібно багато уваги чоловіків, а вони, у свою чергу, не можуть обійти її стороною.
Жінка під знаком Риби. Справляє враження неприступної і гордої красуні. Зухвала і впевнена, вона лякає слабких хлопців, притягаючи немов магніт сильних і впевнених чоловіків. З ними вона і починає вести свою небезпечну гру, змушуючи чоловіків втрачати голову. Її шанувальники відчувають цю внутрішню енергію вогненної розпусниці під маскою холодності і неприступності. Розкриється вона лише одиницям, але передчуття вабить, наче провалля.
Жінка — Лев. Обережно, можна обпектися, якщо підійти надто близько. Стороннього левиця не підпустить сама, ретельно вибираючи серед претендентів найдостойнішого, істинного короля. Скромний і відповідальний працівник і трудівник, вночі вона скидає з себе маску, постаючи у всій силі пристрасті і розпусності. Найдостойніший отримає райську насолоду і її серце, але для інших це залишиться таємницею, як і все її особисте життя.
Жінка Скорпіон. Обожнює міняти маски, прикидаючись невинним ангелом. В житті ж вона має в запасі тисячу шанувальників, а в тумбочці пристосування для ігрищ з дорослих магазинів. Щонайменше — наручники і ланцюги, але є і щось дійсно цікаве. Скорпіонша обожнює ігри, наплювавши на всі стереотипи. Чоловік назавжди залишиться її слугою і рабом, якщо хоч раз скуштував щастя бути з нею. Вона ж буде знати, що їй завжди є до кого повернутися.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.