Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Абсолютна безпека та конфіденційність: Telegram отримав нову корисну функцію

Користувачі популярного месенджера Telegram отримали доступ до чергових оновлень. Відтепер у месенджера з'явилася функція видаляти будь-які повідомлення зі своїх особистих чатів, як у себе, так і у співрозмовника.

Про це повідомив засновник месенджера Павло Дуров у своєму Telegram-каналі. 
"Старе повідомлення, про яке ви вже забули, може бути вирвано з контексту і використано проти вас через десятиліття. Ми не можемо відправитися в минуле і видалити дані в інших людей. Не могли. До сьогоднішнього дня", - йдеться в повідомленні Дурова.
Telegram
Telegram
Раніше можна було видалити для іншого користувача виключно свої повідомлення і тільки протягом 48 годин. Крім того, Telegram дозволив повністю видаляти так звані секретні чати. Судячи з усього, компанія вирішила приділити увагу безпеці користувачів, удосконаливши правила використання месенджера.
А також у налаштування месенджера додали ще одну функцію конфіденційності — тепер ви можете заборонити посилатися на вас в листуванні при пересиланні вашого ж повідомлення в інший чат. Також ви можете дозволити бачити вашу фотографію тільки довіреним користувачам, а для всіх інших вона буде прихована. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.