Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гороскоп на 26 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 26 березня 2019 року.

Овен
Сьогодні зірки радять Овнам бути уважнішими в подорожах, під час взаємодії з іноземцями і спілкуванні чужою мовою. Зростає ймовірність дезінформації і неточностей при отриманні відомостей здалеку, непорозумінь в контактах з представниками освітянської, медичної, інформаційної сфери. Небажано займатися оформленням віз, дипломів, контрактів на роботу або навчання закордоном, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям день обіцяє пригоди або плутанину. Причиною може стати нештатна ситуація, але до авантюри здатний привести і дослідницький інтерес. Позитивні сторони сьогоднішніх непорозумінь - можливість відволіктися і розширення кругозору. Зв'язки, створені у цей день, навряд чи будуть надійними, а от знання напевно знадобляться. Не варто вирушати в дорогу, починати справи на постійній основі.
Близнюки
Цей день значущий для Близнюків, зацікавлених у співробітництві або популярності, які залежать від своїх партнерів, цільової аудиторії, зовнішнього оточення. Особливу роль може зіграти ваш партнер, вчитель або роботодавець, якщо він - іноземець. Не у всякій ситуації корисні довірливість і щирість. Не рекомендується призначати на цей день співбесіду, іспит, підписання контракту, судове слухання.
Рак
Сьогодні будь-які клопоти можуть перетворитися для Раків на ланцюжок непорозумінь, але все закінчиться благополучно. Багато які ситуації будуть цікавими і пізнавальними. Можливе активне листування із зарубіжними колегами. Не варто працювати у цей день з точними розрахунками, оформляти медичні, освітні та дорожні документи, розміщувати на іноземних майданчиках важливі оголошення і наукові публікації.
Лев
Для Левів це день везіння і гарного настрою. Можливі удачі в любові й творчості, приємні моменти в процесі відпочинку, подорожі, вихованні дітей. Непорозуміння очікуються у сфері інформації та контактів. Є ризик заблукати, зіткнутися з жартом, неуважністю або похибкою при передачі даних. Не варто вибирати маршрут, план навчання або схему фінансування, цілком довіряти чужим словам.
Діва
В цю добу Дівам не загрожує інформаційний вакуум, зате можливі різні спотворення інформаційного потоку. Можуть бути невірно витлумачені приємні події вдома або на батьківщині. Ймовірні непорозуміння з сім'єю або земляками. Сьогодні не варто ініціювати переговори і відверті бесіди, оформляти документи, пов'язані з житлом, громадянством, освітою, оприлюднити результати важливих досліджень.
Терези
Сьогодні Терезам везе в коротких поїздках, в контактах з далеким і близьким оточенням. При цьому успіхи дня виразяться швидше в загальному позитивному настрої: взаємній симпатії, обнадійливій перспективі на майбутнє. Варто бути уважнішими в тому, що стосується інформації, комунікацій, медичних порад, вибору маршруту, отримання знань, мови спілкування. Багато чого потребує уточнення. Не варто вірити чуткам.
Скорпіон
Сьогодні фортуна готова побалувати Скорпіонів приємним бонусом: виграшем, премією, додатковим заробітком прямо зараз або в близькій перспективі. Можливі і витрати, зросте бажання порадувати себе або зробити щедрий подарунок комусь близькому. Якщо мова йде про знак любові, монетизації творчості або престижної купівлі, зірки радять трохи почекати: незабаром трапиться більш вдалий варіант.
Стрілець
Сьогодні Стрільці не раз виправдають свою репутацію улюбленців фортуни, але і у них будуть свої слабкості і вразливі місця. Багатьох представників знаку може підвести їх порок, який самі вони бачать своїм достоїнством. Наприклад, балакучість, яку вони вважають красномовством, або лукавство, що трактується як благородна «брехня во спасіння». Можлива чергова хвиля непорозуміння з родиною та близьким оточенням.
Козеріг
Цей день спокушає Козерогів казкою, в яку їм дуже хотілося б повірити. На щастя, більшість Козерогів буде не настільки наївною, щоб приміряти на себе будь-які фантастичні сюжети. Сьогоднішні відомості нерозумно приймати за чисту монету. Але якщо ви віддаєте собі звіт в прірви між бажаним і дійсним, ніхто не заважає вам відволіктися від рутини і трохи потренувати свою фантазію.
Водолій
Сьогодні Водоліям зірки обіцяють удачу, але не радять кому-небудь про неї розповідати. Навіть з однодумцями не варто обговорювати всі секрети, особливо фінансові. Не рекомендується оприлюднювати свої етичні мотиви: велика ймовірність залишитися незрозумілим в деяких тонкощах. Краще не піддаватися спокусі вступити в широку дискусію, розповісти групі важливу таємницю, поділитися планами з друзями.
Риби
На сьогодні Рибам зірки радять взяти обітницю мовчання, так як велика ймовірність безлічі спотворень в будь-якій розмові. Можливі «труднощі перекладу», самообман або обман з боку вищестоящих впливових осіб. Рекомендується перенести на іншу дату консультації, співбесіди, виступи, заяви. Небажано працювати з документами, затверджувати план, давати згоду чи відмову, підписувати договір.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.