Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Психоделіки стануть легальним ліками від депресії

Якщо застосування препарату в експериментальних умовах буде позитивним, його дозволять використовувати в якості ліків


Американські вчені створили швидкодіюче психоделічне речовина під назвою 5-MeO-DMT, яке полегшує симптоми депресії і тривожного розладу.
Якщо влада Сполучених Штатів Америки схвалять використання псилоцибіна, воно може стати легальним ліками від депресії.

Вчені встановили, що швидкодіюче психоделічне речовину 5-MeO-DMT полегшило симптоми тривожного розладу і депресивного стану. Деталі та результати дослідження були опубліковані в The American Journal of Drug and Alcohol Abuse.







В опитуванні взяли участь 362 людини. Кожен з них вживав психоактивні речовини. В результаті вдалося з'ясувати, що більшість із людей, у яких раніше було виявлено афективні розлади, завдяки речовинам змогли позбавитися від депресії.

Вчені також з'ясували шанувальники відвару амазонських племен під назвою "аяуаску" нібито психічно більш стійкі, ніж ті, хто віддає перевагу ЛСД. Це пов'язано з тим, що при депресії псилоцибін змінює активність мозку.








Завдяки цим дослідженням деякі психоделіки в США останнім часом отримують законний статус для застосування в якості лікарських засобів від депресії. В минулому році було дозволено використовувати псилоцибін в клінічних дослідженнях. Якщо результат буде позитивним, даний препарат стане в США легальним ліками, який допоможе пацієнтам боротися з депресією.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.