Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Корисні властивості насіння чіа

Чи знаєте ви про те, що екзотичне насіння чіа допомагає справлятися із закрепами? Дієтологи назвали кілька корисних властивостей цього продукту.
Закрепи. Це насіння містить нерозчинні волокна, які потрібні в раціоні для того, щоб відновити регулярну рухливість кишечника. Саме від цього показника залежить ризик розвитку закрепів. Також це насіння позитивно  впливає на всі процеси травлення.

Рівень холестерину. Насіння чіа насичене жирними кислотами Омега-3. Проведені десятки досліджень, які довели ефективність цих компонентів в справі захисту здоров'я людини від найрізноманітніших недуг, включаючи серцево-судинні хвороби. Жирні кислоти Омега-3 разом з мононенасичені жири зменшують рівень холестерину, захищаючи від інфарктів.

Настрій і енергія. У насінні чіа крім усього іншого містяться залізо і магній. Обидва ці мінерали життєво необхідні нашому організму для підвищення настрою і прискорення метаболізму. Завдяки цьому насінню ми отримуємо додаткову кількість енергії.

Здоров'я серця. Відразу кілька авторитетних наукових досліджень показали, що жирні кислоти Омега-3 покращують здоров'я серця і контролюють артеріальний тиск. Від показника тиску залежить ризик розвитку інсульту. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.