Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

7 корисних напоїв, з яких варто починати свій день

При цьому вони не тільки вгамують спрагу, але і збагатять тіло корисними компонентами.

Склянки води з ранку достатньо, щоб створити диво з вашим тілом. Чи вірите ви, що звичайна вода володіє цілющим ефектом? Якщо задуматися, то організм не отримує ні краплі рідини протягом 7-8 годин, поки людина спить. Тому цілком логічно, що в першу чергу з ранку потрібно подбати про відновлення водного балансу. Але комусь може бути занадто важко поглинати цілий стакан з самого ранку або просто не хочеться починати кожен свій день. Але у цієї проблеми є рішення. Нижче будуть перераховані 7 найкорисніших напоїв.
Лимонна вода
Цей варіант вже можна вважати класикою. Такий напій легко і швидко приготувати, при цьому він дуже корисний для здоров'я і сприяє швидкому пробудженню. Вода із соком лимона містить високий рівень вітаміну С.
Кокосова вода
Цей натуральний напій допоможе освіжитися і поліпшити обмін речовин. Особливо корисно пити таку воду тим, хто часто страждає від здуття живота.
Свіжовичавлений овочевий сік
Щоб отримати заряд енергії на весь день, необхідно взяти свіжі овочі, наприклад, моркву, буряка і трохи зелених листових овочів, таких як шпинат, і зробити з них сік.
Імбирний чай
Якщо ви відчуваєте нудоту, поліпшити самопочуття і усунути проблеми з шлунком, допоможе чай з імбиром. Приготувати його не так складно. Натріть 1 ст. л. імбиру, додайте у воду і закип'ятіть її. Перед вживанням не забудьте, процідити напій.
Апельсиновий сік
Цей варіант користується широкою популярністю серед тих, хто намагається вести здоровий спосіб життя. Це смачний і корисний початок дня.
Сік паростків пшениці
Віддати перевагу подібному напою повинні всі, хто піклується про своє здоров'я. Сік паростків пшениці налагодить роботу шлунково-кишкового тракту, поліпшить обмін речовин. Щоб смак напою став більш насиченим, можна додати в нього м'якоть алое вера.
Ягідні смузі
Цей напій дійсно змусить вас бажати скоріше прокинутися і покуштувати смузі. В ягодах міститься багато антиоксидантів. Зробити смузі ще більш корисним можна, якщо додати в нього насіння чіа або льону.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.