Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 продуктів, які зміцнюють пам’ять

Вам потрібен препарат, що стимулює пам’ять? Змініть раціон на більш здоровий для мозку! Серед інших компонентів, він повинен містити лецитин і вітаміни групи B. Дізнайтеся, які продукти варто їсти.

Соя
Характеризується високим вмістом лецитину. Завдяки цьому компоненту покращується пам’ять і концентрація, а також знижується концентрацію холестерину. Також володіє благотворним впливом на серцево-судинну систему, допомагає регулювати рівень глюкози в крові і зменшує ризик ракових захворювань. Вважається, що її білок має високе біологічне значення серед рослинних білків. Також включає в себе – важливі для мозку – вітаміни групи B, безліч мікроелементів і природні естрогени.
мигдаль
Мигдаль
Він містить багато поживних речовин, які можуть поліпшити роботу пам’яті. Містить вітамін В6, білок, цинк і вітамін Е. Крім сприятливого впливу на головний мозок, регулює рівень холестерину і додає енергії. Мигдаль також допомагає при запорах, кашлі, розладах органів дихання або при анемії. Вживаючи в їжу мигдаль, Ви допоможете також серцю, кісткам, імунітету та здоров’ю шкіри.
Волоські горіхи
Мають благотворний вплив не тільки на фізичний стан мозку і пам’ять. Знижують рівень “поганого” холестерину і запобігають різного роду запальним процесам. Їх вживання також може бути корисне при анемії. Крім того, вони додадуть вашій шкірі красивий і здоровий колір. Оздоровчі властивості волоських горіхів пов’язані, зокрема, з вмістом жирних кислот групи Омега-3, багатьох мінеральних речовин та вітамінів E і групи B.
Куркума
Куркума
Сприятливо впливає не тільки на мозок, але також серце, шлунково-кишковий тракт і імунну систему. Чинить протизапальну дію, очищає організм і поліпшує настрій. Також допоможе вам зберегти молодий вигляд. Її основним інгредієнтом є куркумін – з’єднання антиоксидантними властивостями. Це також багате джерело вітаміну с і вітамінів групи B. Ви знайдете в ній також клітковину і безліч мінералів.
Броколі
Один з кращих продуктів для мозку. Броколі покращують пам’ять завдяки вмісту лецитину і вітаміну К. Крім того, багаті бета-каротином і вітаміном C, завдяки чому посилюють імунну систему. Ви знайдете в них також фолієву кислоту, калій і кальцій, а також лютеїн і зеаксантин, які благотворно впливають на зір. “Зелена картопля” містить сульфорафан який володіє протипухлинними властивостями.
Продукти, споживання яких варто обмежити
Частина продуктів послаблює пам’ять. Уникайте алкоголю, продуктів з високим вмістом жиру, цукру і штучних підсолоджувачів. Ви сумніваєтеся, чи данний продукт може бути шкідливий? Пам’ятайте, що те, що погано для вашого тіла, ймовірно, також погано для розуму.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.