Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Шукаємо судженого: цікаві і прості ворожіння на День святого Валентина

На День святого Валентина навіть найбільш черстві циніки замислюються про другу половинку, взаємну любов. І чим завзятіше вони це заперечують - тим сильніше замислюються, як показує практика. А ще день всіх Закоханих - це час, коли вищі сили можуть допомогти нам знайти свою другу половинку, адже Купідон і святий Валентин для цього і приходять на Землю 14 лютого. Ми зібрали цікаві ворожіння і змови, які дуже прості у виконанні і для них нічого особливо не потрібно, інформує Ukr.Media.
Ворожіння на аркуші паперу.
Воно дуже просте у виконанні. Потрібно взяти аркуш паперу і намалювати на ньому серце, думаючи про свого коханого. Потім порахувати, скільки цілих клітинок виявилося всередині серця. Якщо кількість парна - любов у вас сильна і міцна. Якщо непарна і ділиться на три, ваш коханий не відчуває любові. Якщо непарна і ділиться на п'ять - у нього є інша. Якщо непарна і не ділиться ні на три, ні, на п'ять - ви йому подобаєтеся.
Ворожіння на фотографії
Візьміть фотографію коханої людини і своє кільце. Просуньте в кільце нитку, фото поставте перед собою, думайте про коханого, тримаючи кільце перед фото. Якщо воно обертається по колу - ви одружитеся. Якщо гойдається, як маятник, з боку в бік, то ваша доля, швидше за все, буде пов'язана з іншим. Якщо кільце нерухоме - не чекайте швидкого весілля.
Ворожіння на сірниках
Візьміть два сірники, запаліть їх і тримайте в руках один навпроти одного. Думайте про коханого. Якщо сірники не згаснуть самі (догорівши до кінця, - задуйте полум'я, щоб не обпектися). Сірники пригорнулися один до одного - відносинам ніщо не загрожує. Якщо у різні сторони - скоріше всього, міцної любові між вами немає.
Ворожіння з шампанським
День святого Валентина - свято, а яке свято без шампанського? Але його можна не тільки випити, але і поворожити на ньому. Для ворожіння потрібен від вас келих шампанського, після чого потрібно дивитися, як ведуть себе бульбашки. Якщо їх багато, значить, ваш чоловік вас дуже любить. Якщо бульбашки йдуть з дна ниточкою - їх необхідно підрахувати і зрозуміти, скільки навколо чоловіка крутитися дівчат.
Якщо шампанське перелилося через край - будьте обережні, оскільки чоловіка переповнюють почуття і це може закінчитися погано. Хоча якщо пристрасті та ревнощі вам до вподоби - дерзайте!
Ворожіння на ранок
Вранці 14 лютого вийдете з дому і зверніть увагу, хто вам зустрінеться перший на вашому шляху. Якщо це буде чоловік - чекайте в найближчому майбутньому романтичне знайомство. Якщо це дівчина - на жаль, ніяких серйозних відносин найближчим часом не буде.
Смачне ворожіння
На День всіх Закоханих запросіть в будинок подруг і спечіть печиво, рецепт може бути будь-яким. Головне - покладіть записку, зміст може бути будь - яким - від простих побажань любові і щастя до загадок і жартів. Можна в кожній записці вказати імена знайомих хлопців - яке попадеться, з тим в році і буде побачення.
У будь-якому випадку, буде весело і смачно.
Ворожіння з вікном
Це дуже просте ворожіння, оскільки для нього нічого не потрібно робити. Просто у День святого Валентина з ранку потрібно виглянути у вікно. Якщо в цей момент буде проходити кілька людей, то чекають швидкоплинні романи, а також безліч знайомств. Якщо ж буде йти один хлопець, значить - вас чекають серйозні стосунки. Якщо дівчина - ви багато часу проведете з подругами.
Ворожіння на яблуці
На судженого можна поворожити за допомогою яблука. Загадайте імена чоловіків, візьміть велике яблуко і тримаючи її за держак, розкручуйте, промовляючи задумані імена. На якому імені яблуко відірветься від черешка, так і зватимуть вашого судженого.
Ворожіння на таз з водою
Напишіть кілька записок з чоловічими іменами. Скрутіть їх в трубочки і покладіть в таз з водою. Починайте колихати таз і подивіться, яка записка першою приб'ється до краю. Розгорніть - яке ім'я в записці, таке і у вашого майбутнього чоловіка.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.