Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Знайдений простий спосіб уникнути ранньої смерті

За даними дослідників Університету Маастрихта, зменшити ймовірність ранньої смерті ефективно допомагає вживання горіхів. Цей продукт здатний знижувати ймовірність розвитку ряду серйозних хвороб, таких як діабет, рак і нейродегенеративні патології, констатували наукові фахівці.

Вченими було проаналізовано зібрані за десятирічний період дані про 120 тисяч чоловіків і жінок віком від 55 до 69 років. З’ясувалося, що люди, які вживали хоча б 10 грамів горіхів щодня, протягом наступних після експерименту десяти років відрізнялися більш низьким ризиком померти раніше часу. Зокрема, такий ризик передчасної смерті у них був знижений на 23%.
Фахівці відзначили, що любителі горіхів краще захищені від діабету, раку, деменції і респіраторних хвороб, а також мають в цілому більш здоровий раціон харчування – їдять більше фруктів і овочів, вживають менше шкідливої їжі.
Відзначимо, що дослідження, яке проводилося вченими Гарвардського університету, показало, що щоденне вживання невеликої кількості волоських горіхів захищає від розвитку онкологічних захворювань. При цьому дослідниками була відзначена висока ефективність горіхів для хворих на рак кишечника. Крім того, вживання волоських горіхів підвищує стійкість до стресів, зміцнює організм, позитивно впливає на показники артеріального тиску.

Джерело: МедікФорум





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.