Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Названо головні причини випадіння волосся

Якщо ви часто харчуєтеся фастфудом, то можете зіткнутися з дефіцитом тих чи інших корисних речовин, який призведе до випадіння волосся.

Практика показує, що інтенсивне випадіння волосся у жінок - це привід для серйозних емоційних переживань, що часом перетворюються на депресію. Але для того, щоб впоратися з цією проблемою, потрібно дізнатися про найбільш ймовірні її причини, пише MedikForum. Рівень стресу. Численні дослідження показують, що підвищений рівень стресу призводить до випадіння волосся. У медицині цей розлад називається telogen effluvium або випадіння волосся в стадії телогену. Слід врахувати, що це тимчасова фаза життя, і якщо вам вдасться перемогти стрес, то волосся, цілком можливо, відросте назад.

Інструменти для стайлінгу. Різні інструменти для стайлінгу на кшталт плойок та фену в довгостроковій перспективі можуть спровокувати втрату волосся, особливо якщо ви застосовуєте їх досить інтенсивно. Волосяні фолікули страждають від впливу високих температур, їдких хімічних елементів, що застосовуються в деяких лаках і фарбах.

Фастфуд. Багато дівчат не знають про це, але такий популярний нині фастфуд є однією з основних причин цілої низки розладів зі здоров'ям, включаючи й випадіння волосся. У бургерах і хот-догах міститься мінімум нутрієнтів, які необхідні нашому організму. Якщо ви часто харчуєтеся фастфудом, то можете зіткнутися з дефіцитом тих чи інших корисних речовин, який призведе до випадіння волосся. Обмеження сну. Нашому організму вкрай важливо отримувати не менше 7 годин сну щодня для того, щоб регенеруватися, відновлюватися, а також зберігати гормональний баланс. Якщо ви не отримуєте цієї кількості сну, то рівень людських гормонів росту знижується. А це може спровокувати витончення або випадіння волосся.










Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.