Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чому корисно їсти червону цибулю

Вчені назвали причини, за якими необхідно включити в раціон харчування сиру червону цибулю, в першу чергу людям, що страждають онкологією.

Медики запевняють, що в цибулі міститься безліч корисних речовин, які ефективно знищують патогенні клітини в пухлинах молочної залози і товстої кишки.

Лікувальні властивості цибулі допомагають при цукровому діабеті, гіпертонії, сприяють детоксикації організму, захищають від астми, анемії, серцево-судинних захворювань. До того ж споживання в їжу цієї цибулі «вбиває» в організмі шкідливий холестерин.

Таке якнайширше лікарське застосування червоної цибулі вчені вбачають у високому рівні сірчистих сполук, насичується овоч. Саме тому, пояснюють медики, цибуля має такий гострий запах і «змушує» господинь плакати. 





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.