Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 головних ознак того, що у вас проблеми з серцево-судинною системою

Фахівці наголошують: щоб не допустити розвитку критичного стану, потрібно знати основні ознаки, які характеризують проблеми з серцем.

Навіть незначні порушення в роботі серця можуть з часом привести до серйозних наслідків і позначитися на всьому житті людини, інформує Ukr.Media.
Постійний кашель
Ви не курите, не застуджені, не поперхнулись їжею. Звідки ж кашель? За словами медпрацівників, причина постійного кашлю часто криється саме в проблемах серця і судин. Важливо стежити за кольором мокротиння: якщо вона рожеве, потрібно негайно звертатися за обстеженням до кардіолога.
Набряки в ногах
Недостатня робота судин через неправильну роботу серця веде до млявого прокачування крові і у зв'язку з цим до застійних процесів. Якщо у вас набрякають ноги, можливо, вся справа в проблемах з серцем: така набряклість може бути ознакою слабкого серця, серцевої недостатності.
Раптова слабкість
Якщо у вас стали траплятися нехарактерні епізоди стомлюваності, занепаду сил, це теж може бути ознакою проблеми в серцево-судинній системі, яка розвивається. Якщо при цьому виникає відчуття нестачі повітря, задухи, не зволікайте зі зверненням до лікаря: дане явище нерідко віщує просерцевий напад.
Блідість
Зверніться до кардіолога, якщо останнім часом стали частіше говорити про те, що ви бліді. Блідість шкіри - ознака нестачі крові в дрібних судинах, та зниженого рівня еритроцитів.
Аритмія при хвилюванні
Збій серцевого ритму - ще одна небезпечна ознака. Емоційні переживання супроводжуються викидом в кров великої кількості гормонів, які погано позначаються на стані серця. Задумайтеся, чи не стали подібні моменти хвилювань з аритмією відбуватися з вами все частіше? Якщо так, значить, потрібно обстежитися.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.