Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Небезпечні дні в лютому-2019 за місячним календарем: як вберегтися

Місячний календар на лютий-2019 підготував нам сюрприз – в цьому місяці нас чекає кілька небезпечних днів.

Місячний календар може впливати на життя багатьох людей. Зокрема, мова йде про «світлі» і «темні» дні, які можуть принести в будинок як щастя, так і нещастя. Є такі дні, коли наша енергія - на підйомі, а удача так і йде в руки. Але бувають дні, коли буквально все валиться з рук і нерідко вони виявляються «негативними». У лютому нас чекає кілька таких днів і в цей час слід бути особливо обережними - не починати нових справи, бути гранично обережними у своїх висловлюваннях і проявах емоцій, інформує Ukr.Media.
12 лютого
В цей день вас може долати лінь і апатія. Все через те, що Місяць знаходиться в цей час у Тельці і починається фаза активного росту. Зростання - це енергія, а ось сузір'я Тельця зовсім не поєднується з нею, що і викликає дисгармонію. Не будуйте на цей день грандіозних планів. Краще постаратися максимально закрити всі справи до 12 лютого, щоб дозволити собі працювати у цей день мало.
16 лютого
Через те, що Місяць опиниться в Раку, вас може здолати депресія і підвищена чутливість. Місяць продовжує зростання, що негативно позначиться на її відносинах з сузір'ям Рака і тільки посилить нудьгу. Сьогодні краще обмежити спілкування з людьми і приділити час собі, побути на самоті.
19 лютого
Ви будете дуже імпульсивні і емоційні, адже Місяць увійде в сузір'я Лева - дуже енергійного і вибухового знака. Тому в цей день багато людей можуть бути «трохи не в собі». Домінувати будуть егоїстичні риси, тому є всі шанси наламати дров. Особливо небезпечний буде ранок - в цей час великий ризик посваритися, тому краще мінімізувати контакти і відстежувати сплески своєї емоційності.
27 лютого
Можливі скачки тиску, тому це дуже складний день для тих людей, які звикли контролювати своє життя. До речі, і сам день може принести вам багато чого цікавого і несподівані повороти долі. Тому змиріться з тим, що ви нічого сьогодні не контролюєте, розслабтеся і переживіть цей день з посмішкою.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.