Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Неприємний запах тіла: 8 несподіваних, але найчастіших причин!

Якщо ви страждаєте від неприємного запаху тіла, то дізнайтеся причини і ви зможете його позбутися!
Найчастіші причини неприємного запаху в організмі:
1. Раптові зміни рівня цукру в крові
Якщо ви відчуваєте фруктовий запах при диханні, то це може вказувати на проблеми з рівнем цукру в крові. Особливо часто це пов’язано з діабетом або гіпоглікемією. Хоча фруктовий запах здається приємним, але насправді це запах тіла, який ніколи не слід ігнорувати через його серйозні ризики.
2. Протизаплідні засоби і ліки
Багато ліків мають побічні ефекти. Наприклад, деякі протизаплідні таблетки можуть викликати сухість у роті, внаслідок чого відбувається накопичення сірки в роті.
Сірка має запах гнилого яйця. Інші типи засобів, такі як антидепресанти або засоби, що використовуються для схуднення, також можуть викликати додатковий неприємний запах.
3. Проблеми з фекаліями
Надлишок клітковини може викликати запор, в результаті це провокує появу метеоризму та інших запахів тіла. Важкі випадки запору призводять до виділення травною системою токсинів, відомих як «фекальний запах тіла».
4. Дефіцит вітамінів і мінералів
Магній, мабуть, найбільш забутий мінерал в нашому раціоні. Він приносить велику користь нашому здоров’ю, а також він може усунути надмірний запах тіла.
Згідно з дослідженням, навіть запах фекалій можна зменшити, якщо вживати більше продуктів, що містять цей мінерал. Особливо таких як гіркий шоколад або какао, лляне насіння і кунжут.
5. Гостра і смажена їжа
Всім відомо, що вживання продуктів з сильним запахом і гострим смаком, таких як цибуля, часник і каррі, може викликати сильний запах поту. Але мало хто знає, що в цьому може бути винна навіть картоплі фрі. Жири в процесі смаження виділяють шкідливі речовини, які ускладнюють травлення, викликаючи неприємний запах тіла.
6. Цукерки і льодяники:
Вживання в їжу занадто великої кількості цукерок може призвести до великих проблем з вагою. А також рафінований цукор може сприяти зростанню дріжджів, які перетворюють цукор в алкоголь, і цей запах зовсім солодкий. Не кажучи вже про підвищене газоутворення.
7. Інфекції сечовивідних шляхів
Крім того, що інфекції сечовивідних шляхів дуже неприємні і болючі, вони можуть викликати сильний запах. А також може мати сильний запах аміаку, який проникає через пори шкіри.
Додайте чайну ложку харчової соди в склянку теплої води і використовуйте для миття. Це може допомогти зрівноважити pH в вагінальній області і боротися з інфекціями.
8. Дезодорант
Це здається неймовірним, але продукт, який використовується для усунення запахів тіла в області пахв, може посилити проблему. Інгредієнти, присутні в деяких дезодорантах, можуть стимулювати ріст бактерій.
Багато фахівців в області натуральної медицини рекомендують своїм пацієнтам намагатися використовувати тільки воду під час купання. А потім використовувати розведений у воді лимонний сік, тому що кислота пригнічує ріст бактерій.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.