Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Дієтологи: відмова від сніданку не допоможе скинути вагу

Вчені так і не знайшли доказів, що сніданок є найважливішим прийомом їжі протягом дня, а значить, відмова від ранкового прийому їжі не допоможе скинути зайві кілограми. Відповідна інформація опублікована в The Sun.
Раніше вчені стверджували, що якщо найбільшу кількість калорій споживати вранці, то протягом дня апетит буде помірним, що допоможе огрядним людям схуднути. Саме тому фахівці рекомендували не пропускати сніданки.
В ході нового дослідження подібна теорія була спростована. Вчені так і не змогли знайти доказів того, що саме сніданок є найважливішим прийомом їжі. Немає доказів і того, що люди, які відмовилися від раннього прийому їжі, домоглися великих успіхів в боротьбі із зайвою вагою.
Навпаки, фахівці помітили, що у людей, що снідали, загальна кількість калорій протягом дня була більшою, ніж у тих, хто відмовлявся від їжі вранці. А ось на апетит протягом дня це взагалі ніяк не впливало. Свої висновки вчені з Monash University в Австралії зробили на основі метааналізу 13 досліджень, які переважно проводилися в Великобританії і США протягом останніх 28 років.
Додамо, регулярний пропуск прийому їжі при цьому може негативно вплинути на організм. За даними фахівців, люди, які регулярно ігнорують сніданки, піддаються на 20% вищому ризику розвитку діабету другого типу.

Джерело





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.