Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Трагедія через ревнощі: загинуло четверо людей (ВІДЕО)

На Одещині чоловік влаштував криваве побоїще через ревнощі


7 січня о поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Ізмаїльського району в приватному будинку виявлено тіла господаря, двох чоловіків і жінки з ознаками насильницької смерті, — повідомляє прес-служба поліції Одеської області.
У поліції розповіли, що в ніч на 7 січня у будинку 42-річного господаря зібралися гості — його односельці, чоловіки 55-ти і 41-го року і 29-річна жителька сусіднього села.
Трохи пізніше до компанії, яка розпивала спиртні напої, приєднався 29-річний співмешканець жінки. Під час застілля підігрітий горілкою чоловік приревнував свою подругу до товаришів по чарці. Виникла сварка, потім — бійка, під час якої зловмисник сокирою і ножем завдав всім смертельні поранення. Побачивши, що накоїв, він з місця пригоди зник, — зазначили правоохоронці.
Протягом кількох годин співробітники поліції встановили особу та місце знаходження підозрюваного. Згодом його затримали у родичів в Ізмаїлі. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення. 





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.