Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 помилок, через які поправляються на свята

Якщо після кожного святкування Нового року та Різдва ви набираєте кілька кілограмів, пора зрозуміти, що ви робите не так





Експерти зібрали п'ять поширених помилок, через які з'являються зайві сантиметри на талії, передає Ukr.Media. 
Ви сидите вдома, тому що на вулиці холодно
Якщо у ваші плани на свята входить лише перегляд накопичених нових серіалів з кухлем гарячого чаю або чогось міцнішого і калорійного, у нас для вас погані новини: в той день, коли ви будете вставати на роботу, ви прокинетеся з парою зайвих кілограмів. Відсутність будь-якої фізичної активності – навіть короткої прогулянки до магазину і назад – уповільнює метаболізм, а отже, негативно позначається на фігурі. Тому радимо одягтися тепліше і скоріше вийти на вулицю – дослідження показують, що прогулянки в холодну пору року сприяють збільшенню вироблення енергії й тим самим краще спалюють жир, особливо бурий, від якого важко позбутися.
Ви їсте від нудьги
Перша звичка породжує другу – ви сидите вдома, відмовляєтеся куди-небудь виходити й тому сумуєте. Саме від неробства, а не від голоду, як можна подумати, вас постійно тягне до всього солодкого, шкідливого та жирного. Ідеальний спосіб уникнути цього – знайти собі якесь інше заняття, крім перегляду смішних відео і новорічних фільмів. Наприклад, виберіться на каток або освойте катання на лижах – вам сподобається! До слова, не варто забувати про санчата.
Ви пізно лягайте спати
Звичка лягати та вставати в один і той же час часто виходить з-під контролю під час новорічних свят, а відновити режим після свят не так-то просто. Більш того, порушуючи свій сон, людина найбільш схильна до набору зайвих кілограмів – апетит посилюється і нескінченне бажання що-небудь з'їсти не пропадає ні на хвилину. За порушенням сну слідує порушення регуляції ліпідного обміну, звідси та з'являється тяга до висококалорійної їжі. Тому постарайтеся все-таки лягати вчасно.

Ви перестаєте пити воду
Протягом усього року ви виробляли цю звичку і не забували пити воду щодня, але на святах вирішили розслабитися і зовсім забули про існування цієї рідини. Не так давно вчені зруйнували міф про те, що кожній людині необхідно пити вісім склянок води в день, але ось про її користь і необхідність для організму ніхто не сперечається. Вода бере участь мало не у всіх хімічних процесах і в тому числі регулює обмін речовин, а його швидкість – як ви вже знаєте – безпосередньо впливає на кількість відкладеного жиру.
Ви не контролюєте, що і скільки їсте
Під час свят ми їмо буквально все, що бачимо, не замислюючись про те, що шлунок вже давно сповнений, і що в нових джинсах стало затісно. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.