Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені назвали найкращий вік для пологів. Жінки, ви будете здивовані!

І важливу роль у цьому відіграє вік майбутньої матері. До недавнього часу у медицині термін «старородящая» ставився до жінок, які народжували вперше після 25 років! Вважалося, що ідеальний вік майбутньої матері 20-27 років. Але останнє відкриття вчених спростувало всі ці теорії. 


Про те, в якому віці краще всього народжувати, ведеться чимало суперечок. З одного боку, молоді мами мають більш міцне здоров'я, а їх яйцеклітини ще не встигли піддатися такій кількісті шкідливих впливів навколишнього середовища, як яйцеклітини більш зрілих жінок. Але з іншого боку, з кожним роком жінки все пізніше вступають у шлюб, і все більше уваги приділяють власній кар'єрі, подорожам і безтурботній юності.
Всупереч поширеній думці, що найкращий вік для народження первістка це проміжок від 20 до 27 років, відкриття доктора Джона Мировски з Техаського Університету виявило, що є ідеальним віком 34 роки. Ось кілька аргументів.
34 роки – оптимальний вік для жіночого організму, щоб зачати і виносити здорову дитину. Крім того, в більш молодому віці у жінок частіше трапляються різні хвороби та стани, які можуть ускладнити пологи. У захист цієї теорії виступили і психологи, чиї дослідження підтверджують, що жінки за 30, зазвичай, знаходяться у більш серйозних і стабільних відносинах з партнером, мають стабільний заробіток і достатньо життєвого досвіду, щоб краще виховати малюка.
Проте лікарі застерігають жінок, що після 35 років зростає ризик ускладнень та розвитку хронічних захворювань, в тому числі і захворювань репродуктивної системи, тому в цьому віці жінки повинні планувати вагітність під суворим наглядом лікарів.
У якому б віці ви не планували створити сім'ю, пам'ятайте про те, що поява дитини це дуже відповідальне рішення, яке напевно змінить все ваше життя. Тому підходити до нього треба з великою серйозністю.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.