Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ось скільки років вашому чотириногому другу в перекладі на вік людини

Для власників домашніх тварин завжди складним етапом є прийняття того, що їх улюбленець не зможе прожити стільки ж, скільки людина




Люди звикають до своїх чотириногих друзів і ставляться до них як до повноцінних членів сім'ї. На жаль, вони не можуть прожити досить довго, але все ж це не скасовує людську любов до них і прагнення піклуватися про чотириногого друга, передає Ukr.Media.
Є організації, які реєструють найбільшу тривалість того або іншого виду. Так, було встановлено, що серед домашніх кроликів найдовше прожив тасманійський вухань, якому було цілих 18 років і 10 місяців! Серед хом'яків — 19 років (в Англії), серед морських свинок — 14 років 10 місяців (в Англії), серед домашніх мишей — 7 років 7 місяців (в Англії). Це дійсно можна сміливо називати рекордами. А що щодо кішок і собак? Адже саме вони найбільш затребувані вихованці у всьому світі!
Найчастіше собаки живуть від 8 до 12 років, але трапляються й винятки. Рекорд встановила австралійська собака Блюи, яка прожила 29 років і 5 місяців!
Коли ви заводите домашня тварина, важливо розуміти, що їх вік вимірюється не так, як людський. Для розуміння відповідності французький журнал Le Dobermann створив таблицю, за якою можна порівняти вік собаки з людським.

Вікове відповідність кішок і людей виглядає наступним чином:

Якщо вам цікаво, яке домашнє тварина побило всі рекорди і прожила найдовше, то вам краще сісти, бо здивування зашкалить! Корова по кличці Модок прожила цілих 78 років! Дивно, адже їй вдалося пережити навіть багатьох людей.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.