Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Грузії за участю 10 країн пройдуть військові навчання Agile Spirit 2018

Міжнародні командно-штабні навчання Agile Spirit 2018 ("Моторний дух 2018") пройдуть в Грузії 1-11 вересня.
Про це повідомляє Грузія Online.
"Участь у навчаннях, крім Грузії і США, візьмуть військовослужбовці Болгарії, Румунії, Латвії, Греції, України, Туреччини, Чехії та Естонії", - йдеться в повідомленні.
Як зазначається, навчання, організовані спільно з європейським командуванням корпусу морської піхоти США, будуть проходити на території військової бази в Сенакі на заході Грузії.
Повідомляється, що метою навчань є підвищення рівня готовності до спільних операціях сил швидкого реагування НАТО або реагування на кризи, а також поліпшення оперативних можливостей командного ланки, планування операцій та їх проведення.
На початку серпня в Грузії пройшли багатонаціональні навчання Noble Partner 2018 ("Гідний партнер 2018"), участь в яких взяли більше 3 тисяч військовослужбовців 13 країн. У навчанні взяла участь військова техніка та авіація США, включаючи танки "Абрамс" і вертольотів "Апач".
Як повідомлялося раніше, Росія оголосила про найбільш великих з 1981 року військових навчаннях "Схід-2018". Вони проходитимуть з 11 по 15 вересня. У маневрах візьмуть участь близько 300 тисяч військовослужбовців і близько 36 тисяч одиниць наземної техніки, більше тисячі вертольотів, літаків і безпілотників.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.